| 69Morena69 a întrebat:

Astazi m-a luat un baiat in brate (asa... m-a luat de gat), mi-a facut si cu ochiul acum ceva timp, imi ia apararea, dar zice ca are pe alta. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| oanaoana23 a răspuns:

Poate te considera o sora mai mica, sau daca sunteti de varste apropiate poate ii place de tine, cine stie. nu e rau ca a facut un gest de afectiune fata de tine chiar daca ii place de tine sau nu.
poti doar sa ii fii simpatica

33 răspunsuri:
| Coccco a răspuns:

Poate ii este doar drag de tine.
Depinde si de varsta ta si apoi a lui. asa ca sa ne dam seama, la ce sa ne gandim

| VadTot a răspuns:

Ok si cei cu asta acum trebuie neaparat sa te placa? Hahaha si care eu credeam ca numai noi baietii ne gandim prea repede la prostii cind o fata este prea draguta cu noilaughing)

| MonkeyBoss a răspuns:

Daca un baiat iti face cu ochiul, trebuie sa te ceara si de nevasta? laughing

| 69Morena69 explică (pentru MonkeyBoss):

Ba, daca faci misto, macar taci, maimutoiule

| 69Morena69 explică (pentru oanaoana23):

Vrei funda?big grin

| oanaoana23 a răspuns (pentru 69Morena69):

Doar daca vrei tu, sau daca te-a ajutat cu ceva raspunsul meu

Da

Cum e treaba cu baiatul respectiv?

Dami ID-ul tau de mess, si iti zic tototot

Mil dai?

Imi pare rau, darnu pot da id-ul meu, dar daca vrei imi poti trimite un mesaj, sau poti posta aici si te ajut cu un sfat ceva, daca pot. pupici. o zi buna

Iti spun aici, deci treaba e, ca eu am fost o proasta anul trecut si nu am profitat ca ma placea (eram sigura ca ma place) atunci m-a luat si in brate, offff, a fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat, deci ma placea, eram sigura, ba, chiar odata era sa ma pupe (pe buzeblushing), baaa frate da' proasta eram, asa si anul asta gata, nu ma mai place, are pe alta! dar dupa cateva zile dupa ce a zis ca nu ma place, mi-a facut cu ochiul, si acum o saptamana m-a luat de gat, si totusi mia mai zis odata ca nu ma place! Asa, ma striga in timpul orei, imi zambeste, se ia in vorba cu mine, dar zice ca are pe alta si nu stiu ce sa mai cred! toti zic ca e mort dupa mine, dar eu vreau sa fiu sigura, sa stiu cum sa ma comport! plz, spune-mi ceva ce sa fac cevaaaaa, plzz

De ce nu il intrebi asa direct ce vrea de la tine, daca vrea sa fie cu tine sau nu, daca are pe altcineva. asa e cel mai bine, pentru ca e posibil sa ii placa si de tine, si de cealalta, si sa nu se poata hotara la una.

Si daca nu ma place, ma fac de ras!

Da nu vad alt mod de a afla daca te place sau nu. si ce e asa de gresit sa iti placa de un baiat la varsta ta? cine sa rada? celelalte fete, care exista si pentru ele sigur un baiat de care le place, da nu au curajul sa ii zica in fata? sa stii ca in viata parerea lumii din jurul tau nu prea conteaza, important e sa te simti u bine in pielea ta, si sa ai incredere in tine.toti care rad de tine is niste ipocriti.

Dar din ce tiam spus mai sus, ma place acum sau nu, sa incerc sa-mi fac niste ganduri

Dau nu stii cati ani am...

Deci ce crezi ma place sau NUcryinghappy

Eu zic ca da. 60%. da nu am de unde sa stiu sigur sigur, pentru ca nu il cunosc, nu te cunosc... poate fi si doar prietenos cu tine. intelegi?

Da, dar cred ca si varsta conteaza mult, asa ca daca vrei iti zic si cati ani avem

Cred ca ai vreo 13-14?

Nu, ai putiin, stiu e cam devreme, dar...am 10blushing

Mica estibig grin mica si draguta. multi inainte. eu am 22! pai la varsta ta dragostea e inocenta, si e normal sa iti placa de un baiat, dar ai grija ca totul sa se rezume la atat. si cred ca te place, sau cel putin ca ii esti draga. de obicei asa isi manifesta baietii afectiunea cand sunt mici :d

| 69Morena69 explică (pentru 69Morena69):

Cam ce inseamna chestiile astea, tinand cont ca la 9 ani ma uat in brate si acum, la 10 zice ca nu ma place, mi-a facut cu ochiul, unul ma frecat cu zapada, numai zapada era pe mine, si m-am dus la "baiatul mult visat" si i-am spus, si el a zis "praf il fac pe prostu ala", eu zic ca a fost chiar draguta chestia asta...

Te place sigur, poti dormi linistita la noapte big grin kiss

Singuru gand care ma nefericeste sad a acela ca mi-a zis acum 5 zile ca nu ma place, ca are pe alta super tareeeee, ca e mai desteapta ca mine (si eu am o medalie de aur, una de argint si 2 de bronz la concursul de matematica Euclidbig grin), atat ma face sa nu fiu siguracrying

Poate a zis asa sa te necajeasca.

Asa, si daca ma place, se poate cumva sai arat si eu ca-l plac? si daca da, cum?

Pai fal sa rada, razi la glumele lui, arata-i ca te simti bine langa el, fi draguta cu el, faceti-va temele impreuna

Cu temele nu putem, stam cam departe unul de celalalt, dar celelelte le implinesc dejabig grin