Dragostea,draga mea este o impletitura de sentimente. Poti da cu usurinta sfaturi in dragoste altor persoane dar pentru tine nu sti ce sa faci.Nu poti judeca la rece pentru ca esti direct implicata.Nu poti asa brusc sa nu te mai gandesti la el, sa nu iti mai pese, pentru ca l-ai iubit.Incearca sa il faci sa se reindragosteasca de tine, fa-l sa tanjeasca iar daca nu merge gaseste alt baiat.Cea mai buna solutie sa uiti un baiat este sa te indragostesti de altul.Si stiu ca nu poti acum, ca iti este greu, dar macar incearca.
In primul rand roaga-ti prietena cat de diplomatic poti sa nu mai faca gesturi de genul chiar daca este foarte bine intentionata, tocmai pentru ca te poate pune intr-o postura penibila, ca si acum de altfel.In al2lea rand ar trebui sa iti dea de gandit felul in care a vorbit si s-a comportat el.Este foarte clar ca nu mai doreste nimic de la ine, in consecinta si comportamentul neadecvat pe care la-a manifestat la prietena ta.Este total nepotrivit sa va spalati rufele in public,si este neadecvat ca o prietena sa faca gesturi de genul, expunandu-ti tie disperarea. Avand in vedere cuvintele care i-au iesit lui pe gura, cu siguranta nu merita efortul d a suferi dupa el, ti-a demonstrat clar ca nu te merita tocmai expunandu-si parerile de fata cu prietena ta. Daca te-ar fi respectat macar ca si persoana, nu ar fi raspuns in fata prietenei tale ca in fata unui avocat, sau si-ar fia les mult mai diplomatic raspunsurile.
Nu trebuie sa te afecteze lucrurile astea, gandeste-te ca, mai tarziu o sa ai mult mai multe "probleme" sunt lucruri peste care trebuie sa stii cum sa le tratezi. daca el a zis asta da-i pace nu te mai gandi fi tare si o sa vezi ca indiferenta si taria ta o sa il faca pe el sa sufere mult mai mult. fi inteligenta si puternica nu-i arata ca esti slaba
Oare nu crezi ca te-ai aprins doar de la acel sarut.Gadeste-te ca daca el pleca fara sa mai existe jocul tu il vedeai ca pe fostul iubit.Cred ca de uitat l-ai uitat dar trebuie sa te gandesti ca daca o relatie nu merge degeaba dai inca o sansa caci nu va fi ca la inceput.
Poate ar trebui să vorbeşti cu el în particular şi să rezolvaţi problema voastră de iubire. Dacă vezi că nimic nu merge, renunţă. Cu trecerea timpului, o să realizezi că o să-ţi treacă, probabil o să găseşti altă persoană demnă de iubirea ta.
Uite cum am inceput sa-l uit pe fostul meu prieten. La inceput plangeam, eram suparata, am avut o relatie aproape de 10 luni, mentionez ca sunt virgina si nu m-am culcat niciodata cu el. Timp de o saptamana nu mai aveam chef de nimic, el a inceput sa umble cu niste baieti si niste fete de la el din cartier. O fata de acolo mi-a zis ca el a zis ca nu mai tine la mine si nu am zis nimic, m-am intristat si am tinut in mine, dupa ce am vazut ca este foarte indiferent cu mine asa am fost si eu cu el, si am inceput sa ies cu doi baieti care ne intelegem foarte bine, am inceput sa rad, sa am pofta de mancare, sa simt iar ca traiesc, si am inceput sa-l uit, sunt si mirata ca am inceput atat de repede sa-l uit, si cand ma gandesc ca acum vreo saptamana plangeam dupa el, si acum sunt total altfel, daca mi-ar zice sa ne impacam as zice ca nu, deoarece o relatie care nu a mers prima data, nu va merge si a doua oara, si daca am putut sta atata timp despartiti putem sta si toata viata, pur si simplu asa a fost sa fie, eu zic sa nu te mai gandesti la el si sa incepi sa iesi, eu am inceput sa-l uit deoarece ma leaga doar niste amintiri frumoase de el, ma bucur foarte mult ca nu m-am culcat cu el ca asa cine stie cand si daca il mai uitam. Multa bafta sa iti gasesti fericirea, si daca a zis ca nu mai simte nimic pentru tine asa trebuie sa faci si tu. Mult noroc te-am pupat si fa si tu ce am facut si eu :*
Timpul este medicamentul potrivit..lasa sa treaca timpul si incearca sa iti gasesti cat mai multe activitati..sa fii mereu ocupata! ps: eu asa am facutt