anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi mi-a trimis un mesaj m-a intrebat daca il vreau.deci ce sa-i raspund? ajutati-ma va rog

13 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ce consideri tu ca e mai bine sa-i spui. Nu poti spune ceea ce simti?

| gigiro a răspuns:

M-a intrebat,sa-i spun,mi-a trimis,Ajutati-ma(cu A).SI, de unde sa stim noi daca " il vrei "sau nu? Modalitatea aceasta a lui de a intreba, e un pic.cam dubioasa.La ce se refera? Prietenie, sex?

| cristi202 a răspuns:

Eu i-as raspunde cu alta intrebare: "Dar tu m-ai vrea?!?". Si actionezi in functie de raspuns.

| NoChanceForUs a răspuns:

Nu poți trăi fără TPU, este?

| angelina_2665 a răspuns:

Stiti ce hai scutitima de raspunsuri prostesti! nu vreti mai bine nu raspundeti!

| olinka_1152 a răspuns:

Salut,nu stiu dar aceasta nu deloc un gest frumos din partea lui,, el chiar daca sunteti impreuna, si daca te respecta nu ar trebuie sa-ti arunge acest mesaj.Eu cred ca trebuie sa i respingi si sa-l pui la punct. Putea macar prin alte metode ceva.Ca doar tu te respecti ceea ce a esti,, sa fii mindra de tine.

| sim0nik89 a răspuns:

Tu nu esti in stare sa iei singura decizii legate de viata ta? happy Depinde unde sa il vrei, asa ca ai grija ce ii raspunzi.Pa!

| NeverSayNever a răspuns:

Hey parca ai fi stresata... faci ceea ce simti, daca nu vrei sa nu o faci pentru. ca mai tarziu ai sa regreti.pup ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine? Pe TPU sau in realitate? Ori ai crescut in grota si nu stii sensul expresiei, ori esti toanta de-a binelea.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai tu nu ai cap? Sau faci concurenta cu fetele pe DN1?
Pai vine unul si iti propune : "hai trage si tu pe nas cu mine"
Tu ce ai sa faci? E cam acelasi lucru? N-o sa-l refuzi doar ca sa nu se supere?

| WakeMeUp a răspuns:

Pai.pfff cel mai bine raspundei u din suflet in dragoste nu e bine sa te iei dupa unu si dupa altu... cel mai bine e sa fii tu insuti. parerea mea

| nicoleta1987 a răspuns:

Mi se pare ca nu esti sigura de tine si de ceea ce simti.Ar trebui sa te intrebi pe tine mai intai daca il vrei.Adica ce te face sa crezi ca ceilalti ar putea sti mai bine decat tine ceea ce vrei?

| pepe86 a răspuns:

Raspundei cu sufletul nu cu capulbig grin