Durerile de burta nu au legatura cu o posibila sarcina. daca nu ati folosit corect prezervativul, poti fi insarcinata. Dar durerile sunt din alta cauza (probabil a fost prea brutal, sau tu nu ai fost suficient de lubrefiata, sau esti prea mica pentru asta si organismul tau nu face fata).
Cum sa alunece prezervativul? Ma rog...
Simptomele de sarcina nu apar la cateva ore, apar dupa cel putin 2-3 saptamani de la contactul sexual. Durerile pot fi ori de la stres, frica(doar a fost pentru prima data), ori nu erai suficient lubrefiata incat sa se produca acea "frecare".
Buna.Nu ai de unde sa stii daca esti insarcinata.Asteapta 2 saptamani si fa-ti un test de sarcina. Daca a ejaculat in tine ai posibilitatea sa fi ramas insarcinata.Bafta
Pai nu prea stiu ce sa-ti spun. El spune ca a alunecat, dar din cate vad nici tu nici el nu sunteti siguri.Stii ca exista pentru situatii extreme celebra pilula de a doua zi, care nu permite sa ramai insarcinata.Acum nu stim sigur daca intr-adevar a alunecat si aceasta pastila nu poate fi luata in prostie. Oricum e o alternativa buna in cazul unei greseli.Citeste,informeaza-te si mult succes!
Nu poti sa stii sigur, si probabil te doare pentru ca asa se intampla cand esti dezvirginata.Nu cred ca esti insarcinata si + nu poti sa stii asta nici dupa o zi.
Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Durerile le ai de la schimbarile care se produc la tine in organism.
Nu ai de unde sa stii acum daca esti insarcinata sau nu, e mult prea devreme...probabil iti vine menstruatia daca te doare burta sau din alta cauza
Mirela.trimite'mi un mesaj cu id'ul tau si vbim mai multe acolo.Am trecut si eu acum vreo luna prin ceva asemanator.