anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi prietenul meu, care credeam ca ma place si ca si-a dat seama ca îl plac, a stat mai mult cu 2 fete. Dar nu stiu daca a fost sa-mi vada reacția sau ceva, deoarece cat stătea cu ele vorbeau foarte mult si se injurau unii pe altii, bine, fetele îl injurau pe el. Dar tot continua să stea cu ele. După ce am văzut asta, m-am supărat rau, si am fost ganditoare toată ziua. El m-a observat si m-a intrebat ce am, dar eu i-am zis nimic si m-a lasat. Eu tot asa am ramas si l-am văzut cu coada ochiului ca el se mai uita din cand in cand la mine. Dar chestia e ca el tot continua cu fetele. La un moment dat m-a băgat si pe mine în seama, am vb putin si atat. Dar cu mine vorbește frumos, nu cum vorbea cu ele. Nu stiu daca isi bătea joc, pentru ca stiu ca i-a plăcut de una din acele fete, dar la ele nu se "holbeaza pe ascuns" si nici nu le zâmbește și au contacte vizuale prelungite. Cu mine are, dar nu stiu daca pentru el inseamna ceva... va rog sa ma ajutati. Ca la ora de info, el nu a mai stat cu ele si nici nu le-a mai bagat in seama si ne-am uitat unul la celalalt, dar nu ne-am mai zambit, mai ales ca eu eram suparata in continuare. Il iubesc foarte mult, de 1 an si ceva si tot nu mi-a trecut si nici nu l-am putut uita... ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Continua sa te uiti insistent la el ca poate face el primul pas ca e baiat.

3 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Cand ajungi sa ai o relatie mai apropiata cu cineva, i te mai adresezi si necivilizat. Cand nu prea cunosti persoana respectiva, ca sa nu o deranjezi, i te adresezi civilizat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sarutã l

| iTzLiviu a răspuns:

Din cate ai spus tu, eu chiar cred ca el te place, asta a fost doar un test, sa stii ca chiar daca voi credeti ca baietii se cupleaza cu fiecare fata fara nici o problema, nu e asa. Baietii de treaba se gandesc mult inainte de a face aceasta alegere. Din perspectiva unui baiat, la fiecare 5-10 minute va trage cate o privire la fata pe care o place (iti spun din propria experienta). Sa stii ca daca o fata il injura pe un baiat, acea fata nu va mai prezenta un interes pentru baiatul in cauza, pe scurt, a fost doar un Test =)