| Passionlove a întrebat:

Astazi prietenul meu mi-a spus ca relatia noastra a devenit monotona ( dupa 10 luni numai ), sunt de acord cu el, numai ca el spune ca eu nu fac nimic. Sunt cls a XII-a si am cursuri dimineata, si meditatie in 3 zile dupa-amiaza si am foarte mult de invatat si a zis ca intelege asta. Weekendul asta am vrut sa ne intalnim dar am fost bolnava si el la fel si nu am mai zis nimic. Mentionez ca la scoala de vedem aproape in fiecare pauza. Ce pot face sa-l impac? sad

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

Când moare scânteia care face relația deosebită, se duce naibii tot. Singura soluție este să înțelegeți amândoi că nu numai unul e de vină, ci amândoi, căci v-ați neglijat relația. În special, el.

Nu e suficient să vă vedeți la școală. Sunteți constrânși de reguli, de faptul că nu vă puteți manifesta de față cu colegii și profesorii. Ieșiți în oraș, mergeți la film, în club, gătiți împreună, învățați ceva nou împreună... căutați ceva, orice, care să vă scoată din rutină. Cu îngăduință și fără orgoliu, veți trece peste. Dacă veți sta să căutați vinovatul, veți pierde scopul, și anume - rezolvarea problemei și salvarea relației. Lăsați explicațiile la o parte, acționați pentru voi. O relație de aproape un an nu se aruncă la gunoi așa, pur și simplu.

Multă baftă!

9 răspunsuri:
| St3fU a răspuns:

Poi eu nici nu pot intelege cum Dumnezeu a'ti stat voi 10LUNI si sa va vedeti in fiecare pauza.io dupa 1 luna ma dadeam cu capu de peretistraight face.ma trebuie sa'l lasi sa respire. cele mai lungi relatii is alea in care te vezi o data la o zi doua.sa ai timp sa ti se faca dor de el.nu asa sa i te vari pe gat in fiecare pauza ma.bietu om e traumatizat.lasa'l sa respire.ca in mod clar are nevoie de o gura de aer proaspat dupa 10 luni straight face

| mee_4833 a răspuns:

Daca chiar nu aveti alta cale, luati o pauza pana cand veti avea mai mult timp liber sa va vedeti. Avand in vedere ca esti in clasa a XII-a, vei avea mult mai mut timp liber dupa ce o vei termina.Altfel,nu stiu ce ar trebui sa faci thinking Oricum, multa baftakiss.

| Passionlove explică:

@St3fU. El este cel care ma cheama pe hol tot timpul si ne bucuram de fiecare data cand ne vedeam, in ultimul timp am vazut ca doar eu ma mai bucur.
@ missbee. Nu spun ca el vinovatul doar vreau ca totul sa fie bine eu nu bag in seama fiecare gest gresit de al lui, sa gasesc un motiv sa-l invinovatesc. Ne intalnim si dupa ore, mergem la un suc atunci cand nu am eu med si nici el si avem ore mai putine. In weekend nu prea ne intalnim ca este distanta intre noi, si ne vedem mai rar in weekend.
@ mee. Daca acum nu ne vedem cand sunt inca in scoala cu el, dupa cand am sa fiu la faculate doar weekendul ne ramane. El e mai mic ca mine cu un an si termina peste un an liceul. Nu stiu cat de buna ar fi ideea cu pauza.

Va multumesc pentru sfaturi si pentru timpul acordat. Mai astept si alte pareri.

| jhonny999 a răspuns:

Daca s-a plictisit in 10 luni. consideri caci ar fi persoana care sa iti fie alaturi o viata.Continua invatatura si asteapta persoana care nu se va plictisi alaturi de tine nici intr-o 100 de ani.

| eugem35 a răspuns:

Da ce o sa faceti dupa 10 ani de caznicie? atunci sa spui ca este monatona o relatie.
pai fa si tu un oral si ceva mai palpitant, fai un sex oral in timpul orei

| play4girls a răspuns:

Sexul(face sa dispara monotonia) rezolva tot intr-un cupluwinking

| missbee a răspuns:

În cazul ăsta, de-acord cu play4girls. Really.

| Passionlove explică:

Am rezolvat intr-un fel. A vazut ca nu am nici o vina si ca e vina amandurora ca nu ne prea vedeam in weekend, el se intalnea cu prietenii si daca era cu ei nu mai ziceam ca as fi vrut sa ma intalnesc cu el, sa nu zica apoi ca intervin intre ei. Si a zis ca asta era greseala mea ca ar fi renuntat la ei pentru mine daca ii ziceam.
Daca eu nu fac un prim pas spre impacare el nu il face, chiar daca ii pare rau si vrea sa ne impacam e orgolios si nu-l pot schimba in felul asta.
V-as da la toti funda, dar nu pot. Va multumesc happy

| missbee a răspuns:

E bine că ați ajuns la un numitor comun. Baftă! ^^