| Pufuliky a întrebat:

Astazi prietenul meu s-a intalnit cu o prietena si cand aceasta l-a intrebat ce face a zis ca este cu verisoara prin oras cand l-am intrebat apoi de ce a zis ca sunt verisoara a zis ca nu putea sa ii spuna cu sunt prietena lui pentru ca o sa zica tot felul de vorbe despre mine cum ca m-ar f**e si nu vrea sa auda astfel de vorbe despre mine... wtf... voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

E un copil. Un baiat matur nu ar spune altcuiva ca prietena lui e vara lui si nici nu l-ar interesa parerea altora despre iubita lui. Chiar nu merita, iti pierzi timpul. E clar ca nu te poti incredere in el. Gaseste-ti altul care sa te merite cu adevarat si care sa nu minta pentru a se scuti de eventualele comentarii(inutile)!

2 răspunsuri:
| ßέßέ a răspuns:

laughing N-are nicio treaba cu tine. Te tine de acoperire ca vara`sa cica. Fa-i vant cu prima ocazie, ca nu te merita!

| AnToOniiia a răspuns:

Dupa parerea mea, acesta este doar un argument stupid pentru ca prietena lui sa nu-i spuna celeilalte probabila iubita de tine. Nu este exclus nici sa-i fie rusine cu tine( sa creada ca esti prea mica sau prea urata ori prea grasa). Oricum ar fi, argumentul pe care l-a folosit in fata ta, este departe de cel adevarat(adica ce insinueaza cu asta? Faptul ca orice indragostiti au facut-o, ceea ce nu este adevarat). Ar trebui sa iti cauti pe altcineva, dar asta numai dupa ce ii mai studiezi comportamentul o perioada de timp(daca vezi ca mai face faze ca cea cu prietena aceea, daca te evita, daca nu mai e la fel de cald etc. Orikum ar fi, cu siguranta vei realiza daca ceva nu va merge bine)