Bună.
Nu te cunoști destul de bine după cum povestești.
Fă un test de sarcină conform instrucțiunilor din cutie.
Consumă ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural care ajută la reglarea menstrei. Poți să-l bei împreună cu cel de sunătoare (în părți egale), 1-2 căni pe zi și îndulcit cu miere sau zahăr (brun de trestie de zahăr ar fi ideal, dacă nu cel normal).
Mergi la un consult medical, un ecograf pelvian.
Din punctul meu de vedere nu suspectez o sarcină!
Sănătate.
Pa, pa.
Eu o sa-ti spun ceea ce vrei sa auzi, ptc asa si este. E totul ok si daca nu s`a rupt prezervativul nu ai de ce sa-ti faci griji
Cati ani ai, pot sa stiu? Daca esti asa de mica cum cred eu (ca ai si ciclul neregulat), nu este sanatos ca te-ai apucat de treaba asta. Daca esti mai mare, nu este sanatos ca ai ciclul neregulat, riscul sa faci chisturi ovariene este mult mai mare, plus ca iti afecteaza viata daca iti vine menstruatia tot timpul pe neasteptate. Bea ceai de coada soricelului, dimineata inainte de masa, timp de 1 luna, sau ceai de cretisoara, cum zice @Legiuitoarea.
Daca ai sub 16 ani, lasa-te de treaba asta.
Sanse sunt numai daca s-a rupt prezervativul si a dat drumul in tine
dar daca tu zici ca nu s-a rupt nu s-a intamplat nimic nu sunt sanse aproape deloc
dar fa un test de sarcina dupa 2 saptamani de la contactul sexual, dar eu zic ca nu ai dc
deci...
nu fa-ti griji
:*
Nu am voie sa fac sex cu prezervativul, parca era cel mai bun prieten intr-un act sexual, parca el te proteja, dar cum este bine, neprotejat?! avand varsta mea. aa, si apropo este cea mai mare prostie sa pui 2. va multumesc oricum de raspunsuri.