anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi se implineste o saptamana de cand am facut sex cu prietenul meu, protejat, nu s-a intamplat nimic cu prezervativul, dar problema asta ca am facut-o la inceputul lunii cand trebuia sa-mi vina ciclul, eu am un ciclu neregulat, nust exact cand imi vine, au fost dati cand imi venea si la mijlocul lunii, sau altele cand ma sarea o luna, asta numai cand eram stresata, sunt si un pic racita :-s. Stiu ca este imposibil sa ramai insarcinata, doar daca se sparge prezervativul.

Sper sa-mi puteti spune ca totul este OK. happy

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te cunoști destul de bine după cum povestești.
Fă un test de sarcină conform instrucțiunilor din cutie.
Consumă ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural care ajută la reglarea menstrei. Poți să-l bei împreună cu cel de sunătoare (în părți egale), 1-2 căni pe zi și îndulcit cu miere sau zahăr (brun de trestie de zahăr ar fi ideal, dacă nu cel normal).
Mergi la un consult medical, un ecograf pelvian.
Din punctul meu de vedere nu suspectez o sarcină!
Sănătate.
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Eu o sa-ti spun ceea ce vrei sa auzi, ptc asa si este. E totul ok si daca nu s`a rupt prezervativul nu ai de ce sa-ti faci griji happy

| Zenithf a răspuns:

Cati ani ai, pot sa stiu? Daca esti asa de mica cum cred eu (ca ai si ciclul neregulat), nu este sanatos ca te-ai apucat de treaba asta. Daca esti mai mare, nu este sanatos ca ai ciclul neregulat, riscul sa faci chisturi ovariene este mult mai mare, plus ca iti afecteaza viata daca iti vine menstruatia tot timpul pe neasteptate. Bea ceai de coada soricelului, dimineata inainte de masa, timp de 1 luna, sau ceai de cretisoara, cum zice @Legiuitoarea.
Daca ai sub 16 ani, lasa-te de treaba asta.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Sanse sunt numai daca s-a rupt prezervativul si a dat drumul in tine
dar daca tu zici ca nu s-a rupt nu s-a intamplat nimic nu sunt sanse aproape deloc
dar fa un test de sarcina dupa 2 saptamani de la contactul sexual, dar eu zic ca nu ai dc oh go on
deci...
nu fa-ti griji
:*

| dnxbv a răspuns:

Totul este OK

| A.be.ce a răspuns:

Daca nu s-a spart prezervativul nu este nici o problema. Stai linistita! pa.pa

| alexandra_7387 a răspuns:

Am 17 ani happy

| alexandra_7387 a răspuns:

Nu am voie sa fac sex cu prezervativul, parca era cel mai bun prieten intr-un act sexual, parca el te proteja, dar cum este bine, neprotejat?! avand varsta mea. aa, si apropo este cea mai mare prostie sa pui 2. va multumesc oricum de raspunsuri.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti sigur insarcinata la avort cu tineeeeeeeeeee iti dai seama, cati ani ai pustoaico? nu ai voie sa faci sex cu prezervativ ala sigur s-a spart gagiku meu a pus 2 si s'au spart asa ca ai grija sti sigur gravida