| AnemonaP a întrebat:

Astazi vreau sa ii spun pe mess unui baiat ca il plac.De fapt il iubesc. A aflat de la o fata ca-l plac.Si nu a facut nimic, doar trecea mereu cu bicicleta pe langa mine.Scrieti-mi dialogul va rog ca am emotii.Incep cu :Buna, cf? si zic ca,, ai crezut-o pe mihaela atunci cand ti-a zis ca te plac "? sau cum? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide ~!

6 răspunsuri:
| Atzumy98 a răspuns:

Ii spui : Buna(astepti sa vezi daca raspunde),cmf?(sa vada o schimbare ca nu mai zici cf si din astea),ce ai mai facut azi?(ca sa vezi pe ce ton vorbeste cu tine), vrei sa ne intalnim undeva pe afara?(pe mess nu poti sa ii vezi fata cand i spui ca il placi)In nici un caz sa nu zici ''ai crezut-o pe mihaela atunci cand ti-a zis ca te plac''o sa creada ca a fost o minciuna si ca iti bati joc de el, infine u i zici sa iasa pe afara.am mai zis la cativa oameni tactica asta laughing i zici razand ca il placi/iubesti cum vr u, daca rade te place daca nu i zici ca ai glumit(de aia e chestia spune-i razand) sper ca te-am ajutathee hee

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

El poate crede ca e un fel de gluma sau e timid.Incearca sa vorbesti cu el cum crezi tu ca-i mai bine.Eu nu il cunosc deci nu stiu cum ar trebui sa te adresezi. Vorbeste lejer si arata ca-ti pasa, nu folosi un limbaj al trupului pe care l-ar descurajahappyDaca te place macar putin, vei avea succes.happyNoroc.

| dulse a răspuns:

Eu am scris la status ''cine ghiceste de cine imi place de la mine din lista si e acum pe mess?" si el mi-a spus eu stiu (habar navea)dupa ce a enumerat mai multi baieti s-a gandit in sfarsit sa ma intrebe daca de el imi place si eu i-am zis da si de atunci totul s-a schimbat pentru ca pana atunci ne certam mereu dar dupa ce a auzit din gura mea ca imi place de el se poarta mai frumos si niste prieteni l-au intrebat daca ii place de mine si el a zis ca nu stie poate dar eu cred ca ii place de mine...incearca si tu chestia cu statusul si succes

| kangolitaa a răspuns:

Pai in primul rand ar fi trebuit sa vb cu el fata in fata dar hai sa zicem ca poti sa vb cu el despre asta si pe mess dar...e mai complicat ca tipul o sa creada ca nu ai gcurajul sa vb cu el fata in fata pentru ca iti e rusine nu? Dar hai sa-ti scriu conversatia pe care trebuie sa o tii cu el :
incepi cu :
Buna cf?
Unde ai fost plecat in vacanta?
Dupa aia vezi daca iti raspunde la primele intrebari. daca iti raspunde insemna ca poti sa continui conversatia.
Mai departe;
Ce mai zici, ce mai faci?
Asa sh daca te intreaba (sau mai bine zis e suspicios in privinta ta; sper exemplu sa zicem ca te intreaba de ce vorbesti cu el pe mess sh dc nu il bagi in seama la scoala ); asa ca tu o sa continui conversatia dar ai mare grija sa nu ii scrii ceva ce s-ar putea sa-l supere sau pur si simplu sa iasa dupa messlove struck
Iar dupa aia cand te simti mai in largul tau continui conversatia cu motivul pentru care ai scris pe TPU daca te place si daca va puteti intalni undeva si sa zicem ca ii promiti ca o sa vb si la scoala! PA sper ca te-am ajutat!

| Daria_7514 a răspuns:

Sincer,eu ti-as recomanda sa vorbesti cu el fata in fata.
Dar daca vrei pe mess, pur si simplu improvizeaza pe moment. De obicei, ce planuiesti nu merge asa cum vrei tu. Curaj, o sa vezi ca o sa fie totul bine cu cat ii spui mai repede!

| raluca9090 a răspuns:

Daca el nu a facut nimic,sincer, nu cred ca merita sa i te destainui! Am marea convingere ca daca unui baiat ii place de o fata si vrea sa fie cu ea, are o reactie cat de cat vizibila!(mai ales daca a auzit ca si fata il place)