Mergi la medic, din pacate nu poti pune cuiva un diagnostic doar din cateva cuvinte, mai ai putina rabdare si mergi la un medic sa te consulte. daca iese testul negativ nu inseamna ca nu trebuie sa iei in considerare existenta unei sarcini.
Du-te la ginecolog daca a intarziat mai mult de 7 zile si ai facut test de sarcina corect (adica dupa minim 7 zile de intarziere, din urina de dimineata). Orice intarziere care depaseste 7-10 zile, in absenta sarcinii, este un semn serios de alarma care nu trebuie neglijat.
Testul se face la 21 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat, sau 7 zile de la intarzierea menstrei, cu prima urina de dimineata.
probabil esti racita
numai merge desculta pe gresie
o raceala la ovare poate duce la alte lucruri, si poate nu vei mai putea face bebe.
mai fa un test
Cu ce putem noi sa te ajutam. daca asa scrii! cat a intarziat, sex protejat sau nu, etc!
@bianka93 Eu cred c-ar trebui sa-nveti sa scrii corect. Cred c-ar trebui sa-i lasi pe oamenii de specialitate sau care au trecut prin asta sa o sfatuiasca. Iti tin pumnii, MoNiCa
@foxi, eu cred ca daca am zis ca menstra intarzie, si incep sa mi fac griji, se subaintelege ca e vorba despre un contact sexual neprotejat, si o intarziere serioasa!
Poate fi o raceala sau un chist ovarian. Dar orice ar fi trebuie sa ajungi de urgenta la ginecolog. El te va calma in legatura cu sarcina si iti va da un tratament sa iti trateze raceala daca ea exista.Nu mai sta pe ganduri si du-te si fa o programare.
George0197 întreabă: