anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aştept raspunsuri imediateşi precise.
Salut
Sun Borris, am 15 ani.
Azi mi-am taiat vinele din cauza unei dragoste neimplinite.
La parinţi nu vrau sa le spun, nici sa plec la medic.
Spuneţimi pliz cum sa fac sa se prinda mai repede rana.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca ai realizat ca a fost greseala sinuciderea si ma bate gindul ca numai durerea fizica te-a facut sa te razgindesti. Mi se pare acum ca razgindirea ta e o prostie din cauza ca oricum tot durerile sufletesti or sa fie mai mari de-a lungul vietii decit cele fizice.Asa ca mori din cauza ca esti prea slab sa induri pina la capat.

8 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Salut boris!
pai panseazale si pune niste masete pe deasupra sa nu se vadawinking adica pune vreo juamte de rola de pansamnet si daca nu a pune un prosop in vreo 2 ore o sa se prinda...
si, boris, la 15 ani ar trebui sa fi destul de mare sa intelegi ca daca iti dai venele dinc cauza dragostei nu rezolvi nimica...cianura e o optiune mai rapida si eficace (glumeam)

bafta!

| luiza a răspuns:

Esti fara de minte! Cum poti sa faci asa ceva? Nimeni si nimic in lumea asta nu merita " sa-ti tai venele", spala bine rana cu apa si dezinfecteaza cu apa oxigenata locul puneti un pansament peste rana si nu umbla la el macar 1 zi. Se va vindeca in cateva zile dar ddepinde cat de tare te-ai taiat, s-ar putea sa-ti ramana cicatricea. Si sa nu mai faci asa niciodata...

| alone a răspuns:

Mai omule toti avem sentimente da nu pentru asta tr sa-ti tai venele! daca nu-ti st inpartasite sau nu se poate atunci asta e nu mai e nim d facut! nu e cazu sa t sinukizi! pai da-te si u cu ceva rivanol bandajeaza-te putin si peste pune-ti o manseta ca sa nu se observe ca esti bandajeat!
ai grija omule!

| andrei a răspuns:

Cam in juam de ora o ora o sa iti treaca si. in 2, 3 zile nu o sa mai ai decat o cicatrice acolowinking

| catthshshshs a răspuns:

Dezinfecteaza cu apa oxigenata si pune un pansament. In cateva zile o sa treaca.
Pe viitor, incearca sa intelegi ca sinuciderea este unul din cele mai grave pacate din cate existe, iar cei care se sinucid ajung direct in iad.
Da-o incolo de treaba, esti mare, nu se merita sa suferi pentru o fata!

| paramore a răspuns:

Daca la 15 ani iti tai venele ce sa o sa faci mai incolothinking viata e grea, si nu se termina lumea la o fata...cand vei avea mai multi ani vei zambi cand iti vei aminti de gestul tau

| Anca a răspuns:

Esti EMO?
Calmeaza-te! Respira adanc si spune cu voce tare : Sunt un BOU ( privindu-te in oglinda ).

Daca tot ai vrut sa mori, trebuia sa te bagi si in vana cu apa calda, asa nu ti se mai oprea sangele.

Tu esti nebun la cap daca ai fost in stare sa faci asa ceva.

Gandeste-te ca in viata o sa dai peste chestii de 100 de ori mai grele decat o "gaura"!

| aiam a răspuns:

Eu nu sunt emo