Deci vrei sa spui ca nu mai esti virgina...si ai un prieten, care vrea sa faceti dragoste...si tu ai cateva indoieli... sper ca am inteles bine...parerea mea este ca ar trebui sa faci ceea ce crezi tu de cuviinta...deja ai trecut peste emotiile din stadiul in care erai virgina si trebuia sa faci acest pas...asadar:de ce tie frica? de o posibila doamne fereste sarcina? ntz-ntz... daca te protejezi nu ai de ce ( si ai face bine sa te protejezi, iar daca el refuza, las-o balta...nu merita atata stres pentru un baiat care se gandeste numai la el)... apoi... te gandesti ce va fi pe urma? pai, normal este sa te ''daruiesti'' unui partener in care ai incredere, stii ce ii poate capul.si multe alte chestii pozitive... iar acum, ce cred eu ca ar trebui sa faci? sa faci ceea ce crezi tu ca ar fi potrivit, insa sa simti tu ca iti doresti asta si nu doar ca sa ii faci pe plac lui...
Sint total de acord cu afrodita 17... gindeste_te de 2 ori inainte de a face acest pas. apoi sa nu regretsi. cum faq eu acum. pupikutzi
Daca il iubesti pe tip, El te iubeste pe tine ( si nu vrea doar sa se culce cu tine )ai incredere in el, si sti ca esti pregatita...atunci...
Normal de ce nu va simtiti bine dar sa va protezati asa zic eu tu fa cum vrei