Pentru ca si incelii isi doresc sa experimenteze cu fete frumoase.
E ceva normal ca orice barbat sa fie atras de o fata care ii place.
Nu cere ceea ce nu poți oferi in viața
Ce inseamna inceli
Incelii sunt tinerii ca tocilarii care nu pot avea relații cu fete că ori sunt urâți, ori sunt timizi.
Pentru ca oamenii alege în funcție de aspect, nu după suflet.
Și după surpriza, totuși este urat sa numim o persoana urata doar pentru ca asa o privim noi, frumusețea este subiectiva ( cum eu vad o persoana frumoasa, altul poate sa nu și tot asa) și depinde de ochii celui care te privește.
Consider ca nu exista oameni urâți ci doar care nu sunt bogați ca să poată sa își permită anumite lucruri.
Pai daca esti urat vezi de o urata, asa e normal, apoi te plangi pe aici, trebuie sa fii constient de tine insati, ba eu ce valoare am? apoi vezi ce poti face dar in prezent sa ai ce iti permiti, eu unu as sta cu una si daca ar fi urata daca ne am intelege
Eu nu as sta cu o persoana pe care nu o consider frumoasa, părerea mea.
Consider ca fiecare meritam persoane care în ochii căreia suntem perfecți.
Nu as vrea sa stau cu unul care nu ma considera nici măcar 10% atractiva dar îmi pierde totuși timpul.
Cand emiti pretenti trebuie si sa oferi ceva, esti urat cum sa vrei ceva frumos, de ce ar sta una frumoasa cu tine din scarba
1. Ce-i incel?
2. Pentru ca barbatii sunt fraieri. Se uita la frumusete. De aia si sunt atat de multe divorturi. Descopera intre timp ca frumoasa nu stie nici sa fiarba laptele, daramite sa cladeasca o familie.
Nu îți iei iubita sa fie bucătăreasă, tu nu poți?
Asta e un exemplu. Ideea era ca nu stie sa faca nimic. Dar daca o accepti asa si o iei doar pentru sex... apar problemele.