Indiferent daca le spui sau nu, tot gay vei ramane, ce vina ai ca esti gay sa fim seriosi
Nu te-aş sfătui să faci asta. Oricât de deschişi sunt ai tăi, vor suferi ca propriul lor copil să fie gay, ştiind prin câte greutăţi va trece. Dacă sunt mai de modă veche, rişti chiar un scandal monstru. Oamenii în general ii urăsc pe cei care nu sunt la fel ca ei, neînţelegându-i. Când vei fi pe banii tăi cred că va fi mult mai ok să îţi dezvalui orientarea sexuală.
Va multumesc pentru raspunsuri, o sa tin cont de toate, si am ajuns la concluzia ca nu vreau sa le spun.
Nu le spuneee! Mai ales cum a spus Endoryus...
Cand o sa fi independent faci ce vrei, oricum, ce rost are? Trebuie sa stie ei asta?
Razvan, treaba era ca ma simt eu prost, simt ca ii mint, cand ma intreaba de fete, "iubitele mele" chestii din astea
Am o prietena lesbi, si-a cunoscut tatal abia la 17 ani. Mama sa, medic de profesie, nu reusea sa accepte situatia. Tipa i-a marturist ca a avut si aventuri, desi stia ca mama ei are nevoie de timp sa accepte ideea, si s-a ajuns la certuri urate. Ce voiam sa spun e ca ar fi bine sa testezi apele mai intai. Pomeneste-i din intamplare de o prietena bisexuala, in cadrul unei povesti mai ample, vezi daca comenteaza ceva. Incearca sa aduci in discutie referendumu cu familia traditionala sa vezi ce spun. Daca ai rezultate pozitive in urma acestor mici teste, nu sunt foarte religiosi, abia atunci spune-le. Ar fi bine sa nu le zici imediat dupa de relatia pe care ai avut-o online. Daca ii stii impulsivi, asteapta pana te muti din casa, sa nu creezi o atmosfera tensionata. Numai bine!
Nu ii va rasni, cel mai bun prieten al meu e gay si mama lui a spus ca daca asa e el ea il va iubi oricum, sunt parintii tai poate nu vor reactiona tocmai bine cand afla, adica nu te vor crede dar cu timplul vor intelege
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: