Buna, e prea tarziu raspunsul meu, dar oricum, poate mai e cineva de are nevoie de sfaturi, ceva. Cel mai bine ar fi sa ai o ultima discutie cu el foarte serioasa, daca nu ai avut o deja. Si sa incerci sa ii explici de la cap la coada ce te deranjeaza, iar daca nu vrea sa inteleaga si nu se schimba nimic, in niciun fel, mai bine pleci cat mai repede posibil. Been there, done that. Si fetelor sa nu incercati sa va "injositi" in fata parintilor partenerei/partenerului nu merita, am incercat si eu asta, sa ii ajut, sa stam cu ei la masa, sa vorbim cu ei, sa trecem mai des pe la ei(mai ales din dorinta lui) dar cu cat am incercat sa ii ajutam mai mult, cu atat a fost mai naspa pentru noi si se comportau mai urat. Intorcandu ma iar la subiect, va dau un exemplu o chestie patita de mine. Maica sa incepuse intr o perioada sa faca glume despre mine si despre un prieten de al lor, glume foarte urate, in sensul ca m-as potrivi mai mult cu prietenul lor decat cu fii su, iar el, nimic nu a spus in fata lor, nu a schitat nimic, apoi cand i am explicat cat de frumos am putut, a fost degeaba au mai urmat chestii spuse de catre parintii lui si nu a spus niciodata nimic, desi de fiecare data incercam sa ii explix cu frumosul ca ma deranjeaza ca nu spune nici macar un cuvant cand se intampla asta, acum in toate, in cea mai mare parte ii ia apararea maica si si urmeaza sa plece in alt oras, iar eu nu pot pleca si ea nu vrea sa vorbeasca cu mama ei sa ramana aici cu mine, ca ne am descurca foarte bine doar noi 2, pentru ca "vrea sa o sustina pe maica sa".
liliana77any întreabă: