| Grof_Paul_2001 a întrebat:

(ATENȚIE :am scris foarte mult la această întrebare si daca nu considerați ca nu merita citit tot, nu va pierdeți timpul sa imi răspundeți cumva. Cititi tot, va rog, daca vreti sa ma ajutati cumva)
Salutare, am 18 ani și am o mica, mare problema :imi place de o fata, vorbim de 2 luni aproape si simt ca sunt aproape de următorul pas, mai urmează doar sa o întreb de un date, etc. So exista aplicația aia Connected 2Me, pe care am folosit o destul de mult, încât in august am început sa vorbesc cu cineva mai mare si de la faculta (am 18 ani si ea are 20).Eu stau într-un oraș mic, numit Brad in Hunedoara, iar ea e la facultate la UVT. Acum câteva zile am fost în oraș, in Timișoara si am zis ca hai sa o întreb dacă nu vrea sa ne întâlnim ca de ce nu. Precizez ca am vorbit din august pana în oct 31 dupa care am luat o pauza pana acum de sărbători, cand ne am scris iar. Așadar, ne am întâlnit, am povestim timp de 2 ore juma, pana cand a fost nevoita sa mearga la cursuri. Mi a oferit sfaturi cum sa procedez pentru întâlnirea cu acea fata, crushul meu mai exact si consider ca sunt mai mult decât de folos, sunt perfecte. Dar problema abia acum începe. Problema e ca acum ma simt atras si de acea fata de la facultate si acum am 2 crush uri... Si nu știu ce sa fac.Chiar nu știu. Daca m ar ajut cineva cu niste sfaturi ar fi foarte bine. Tin sa menționez ca, primul crush este in liceu cu mine pe a11a, eu fiind pe a12a. De vorbit, o facem aproape non-stop, dar cu al doilea crush, fata de la faculta, vorbesc mai greu, dar foarte deschis si cand ne apucam, dureaza foarte mult conversația. Plus, cand ne-am văzut in persoana, am povestit și mai deschis decat pe Instagram, unde povesteam si cred ca in timpul ala s-a întâmplat ceva cu mine... Am inceput sa simt ceva foarte puternic pentru ea si chiar am nevoie de ajutor. Mulțumesc anticipat

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dă cu banul.
Nu ești primul de pe lumea asta îndrăgostit de două de o dată.
Cea din liceu este lângă tine, o scoți la un suc, și când o conduci acasă, o săruți de rămas bun la ușa blocului ei.
Cu cealaltă vorbește cu ea pe net până te saturi.
La un moment dat vei alege între ele.

| Grof_Paul_2001 explică (pentru sadrian46):

Asa ma gândeam si eu, ca oricum la asta de la facultate i am cerut sfaturi despre cum sa o scot la suc pe cealaltă rolling on the floor. Plus, o sa mai trec prin Timișoara in aprilie si o zis ca, oricând as mai trece, sa ne vedem din nou.

| mihai69 a răspuns:

Mă tem că n-ai șanse la niciuna; așadar, cel mai bine ar fi să continui cu ambele, măcar una să „pice"...

| Grof_Paul_2001 explică (pentru mihai69):

Ba da, cu asta din liceu am sanse 95%, ca ne am apropiat, iar cu asta din facultate am sanse vreo 10%, acum ca ne-am cunoscut si ne am întâlnit

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Pe vremea mea nu exista crush! Exista prietenie poate mai sinvera si mai curata decat acum.
Daca vrei sa sugi la doua oi baga mare! Le-o tragi ambelor.
Simtirea ta puternica iti spun eu ce e: hormonul tata si organul din pantaloni care se dilata ca se umplu vasele cu sange.
Faci ca cineva pe care il cunosc si are 42 de ani, dovada ca varsta nu ajuta. I-a pus-o si el la o fetita de sarbatori si aia acum ii trimite via whatsapp teste pozitive de sarcina pentru ca el a vrut sa o aia pana la cotor. Motivul? Hormonii!
A 11 -a sau a 12-a ponteaza-le si rupe-le in doua buzele. Ia tot ce prinzi. O sticla de bautura si bagi si tu motivul cu colectia de masinute!

| Grof_Paul_2001 explică (pentru ywar):

Boss, nu e vorba de sex, e vorba de cel mai puternic organ :inima. Nu ma gândesc doar la *** ca mulți dintre voi, eu ma gândesc la lucruri serioase și nu consider ca sexul este motivul care ar trebui sa te ghideze in a face o alegere de genul?