Dă cu banul.
Nu ești primul de pe lumea asta îndrăgostit de două de o dată.
Cea din liceu este lângă tine, o scoți la un suc, și când o conduci acasă, o săruți de rămas bun la ușa blocului ei.
Cu cealaltă vorbește cu ea pe net până te saturi.
La un moment dat vei alege între ele.
Asa ma gândeam si eu, ca oricum la asta de la facultate i am cerut sfaturi despre cum sa o scot la suc pe cealaltă . Plus, o sa mai trec prin Timișoara in aprilie si o zis ca, oricând as mai trece, sa ne vedem din nou.
Mă tem că n-ai șanse la niciuna; așadar, cel mai bine ar fi să continui cu ambele, măcar una să „pice"...
Ba da, cu asta din liceu am sanse 95%, ca ne am apropiat, iar cu asta din facultate am sanse vreo 10%, acum ca ne-am cunoscut si ne am întâlnit
Pe vremea mea nu exista crush! Exista prietenie poate mai sinvera si mai curata decat acum.
Daca vrei sa sugi la doua oi baga mare! Le-o tragi ambelor.
Simtirea ta puternica iti spun eu ce e: hormonul tata si organul din pantaloni care se dilata ca se umplu vasele cu sange.
Faci ca cineva pe care il cunosc si are 42 de ani, dovada ca varsta nu ajuta. I-a pus-o si el la o fetita de sarbatori si aia acum ii trimite via whatsapp teste pozitive de sarcina pentru ca el a vrut sa o aia pana la cotor. Motivul? Hormonii!
A 11 -a sau a 12-a ponteaza-le si rupe-le in doua buzele. Ia tot ce prinzi. O sticla de bautura si bagi si tu motivul cu colectia de masinute!
Boss, nu e vorba de sex, e vorba de cel mai puternic organ :inima. Nu ma gândesc doar la *** ca mulți dintre voi, eu ma gândesc la lucruri serioase și nu consider ca sexul este motivul care ar trebui sa te ghideze in a face o alegere de genul?
adellina întreabă: