Vali, baietas.
prima lectie: te-ai grabit. nu asa se face. nu ai excitat-o rau, ci te-ai incins tu rau.
a doua lectie: ti-ai dat drumu in 10 secunde. dar ea? a avut orgasm? poate singura, in baie dupa ce ai adormit tu.
a treia lectie: de prezervativ ai auzit? iti suna cunoscut? sau iti moare cand ti-l pui? foloseste prietene un prezervativ altfel o sa ai probleme mari in viata. plus sifilis si alte surprize
a patra lectie: daca o parasesti te omor cu mana mea. ai lasat-o bortoasa, ocupa-te de ea. ajut-o sa faca chiuretaj, mergi cu ea la ginecolog. stai cu ea la spital, ajut-o sa treaca peste. nu o lasa singura ca esti un prost daca o faci.
a cincea lectie: masturbeaza-te in baie si da-ti drumu inainte sa vina ea, prostule. dupa aia o sa te tina si pe tine 2 minute.
succesuri!
Si intrebarea care e? zii sa ia anticonceptionale ca altfel veti avea un bebelus
Şi întrebarea este: Ce nume să-i dăm lui bebe?
Eu nu ştiu ce să zic, dacă v-aţi simţit bine, măcar să nu regretaţi.
Eu iti spun. bafta, nu stiu ce va urma. Sexul nu este ceva rau, dimpotriva este ceva de bine, daca va iubiti, dar trebuie sa va cam opriti si sa va ganditi " ba e bine ce fac? " ...prezervativele nu's nici scumpe si in 2 minute il cumparai si veneai inapoi. Ar putea aparea o sarcina si nu stiu cu ce ochi vedeti voi asta :-s Bafta
Asa si care e problema? Daca ai facut-o atunci numai bine asa ai mai descarcat nervii prin sex si esti mai calm.
Maaai_am avut aceeasi situatie, daca de la contactul sexual nu au trecut 78 de ore du-te la farmacie si ia pastila de a 2-a zi, daca au trecut du-o la ginicolog si vezi care-i treaba. Daca tot ramine gravida sunt pastile speciale de la care pierde copilul insa sper sa nu aveti nevoie de eleBafta=*
Valicica, tu esti cam laudaros si vrei sa te dai mare.
Atentie, barbatia presupune mult mai mult de atat.
Bafta!
You'll be or a dady or a murderer!
tatic pentru ca esti dus, sau criminal pentru ca tipa o sa avorteze.
Si frate, i-ai introus penisul in,, pasarica"? ma mira ca stii ce e ala penis, puteai sa zici cuculet...
Frate... copiii din ziua de azi
Riscul de a fi ramas insarcinata e foarte mare asa ca aveti mare grija, sa ia pilula de a doua zi daca nu a trecut prea mult timp dar nu lasati asa, ca aveti probleme mari
In fiecare zi ma uit pe aici si mor de ras, cu astfel de intrebari formulate aveti sansa sa primiti raspunsuri la fel de cretine. In alta ordine de idei tin sa te felicit pentru copil si astept sa dai un reply cu numele si cu ce s-a intamplat mai departe... (nu de alta chiar sunt curios).
Pun pariu ca te masturbezi in timp ce citesti raspunsurile de la intrebarea asta! copil cu cap de penis
Nu vedeti ma orbii ca face urs cu voice imaginatie are si asta arunca o privire aici o alta intrebare tot d la vali. cum se face ca ai si 13 ani si aici esti baiat d 17varza: Am 13 ani si sunt cu un baiat de 14 ani,, suntem de un an impreuna si il iubesc mult el ar vrea sa ne incepem vita sexuala., va rig ajutati-ma urgent ce sa afc,, il iubesc foarte mult
Tu esti mincinos/oasa ce sti pentru ca aici esti baiat dincolo esti fata de 13 ani
Pai avea 16 sau 13? mai devreme am dat de o intrebare aceas poza acelasi nume erai TU, in care spuneai ca ai facut sex cu o fata de 13 ani si ai ejaculat in ea. crezi ca daca minti te simti mai bine? unii chiar se folosesc de intrebarile de aici si rasp