| consilierindragoste a întrebat:

Atentie! astazi noapte voi da fundele pentru majoritatea intrebarilor asa ca grabiti-va sa raspunde-ti la cat mai ulte dintr ele!

3 răspunsuri:
| DenisaAbdn a răspuns:

Staaaaiiii asteapta-maaa, citesc mai greuuuu, ca-s "ulte " intrebari!
Nu da inca afurisitele de fundeee!

| consilierindragoste explică:

Bubu draga eu nu folosesc acest site pentru a lua funde ci pentru a ajuta oameni din experienta pe care o castig din raspunsurile altora ca sa vorbim doar despre cat mi-a crescut parul azi noapte si multe alte intrebari fara nici un rost crezi ca merit in a astepta si decide care este raspunsul cat mai apropiat de adevar poate ai observat ca eu pun doar intrebari la care cu cat mai multe raspunsuri se aduna se poate trage o concluzie mai buna si astazi am postat pe TPU anuntul doar ca sa pot incheia cu cat mai multe raspunsuri nu pentru funde si daca ai sa urmaresti intrebarile mele vei vedea ca am dat funda celui mai apropiat raspuns fata de adevar te rog sa-mi urmaresti intrebarile.iti dau dreptate in ceea ce se intampla pe site si crede-ma ca eu nu fac parte din ei.succes

| Christa a răspuns:

Fratica, site-ul acesta se refera la niste intrebari puse de persoane care au intr-adevar nevoie de ajutor, sau de un sfat. Te trezesti tu dintr-o data sa zici ca dai fundite. Si doar nu o sa te apuci sa pui 100 de intrebari fara rost, doar ca sa ai ce face. Maturizeaza-te!