Buna, nu imi vine sa cred, ma minunez si eu de cat de naivi, prostuti pot fi unii..., asta e chiar prea de tot.
Sunt total d acord cu stefana ramas femeia insarcinata cu altcineva si a inventat povestea asta "sa se scoata" in fata sotului.
ceea ce ma deprima p mine este faptul ca exista oameni atat d inteligenti p cat domnii d la clik care cred povestea asta si o mai si publica.
doamne ce oameni! doamne ce tara! f tare!
Cum sa nu, mai nou, spermatozoizii se teleporteaza! Sau poate, cine stie, o fi ramas gravida prin puterea mintii, ceva cu auto-sugestia, lol. Minti bolnave exista la tot pasul ...eu zic sa ne vedem fiecare de treaba noastra.
Meah sunt americani ce sa le ceri. aia si-a traso cu un negru si ca sa ascunda faptul ca are si un copil cu respectivu a inventat toata povestea asta
Hai frate cum sa se intample asa ceva aleia ii plac negrii ca au pl mare si il minte pe barbasu`
Hmmm.sincer.nu stiu ce sa zic. n'are cum sa fie insarcinata.sau luat din film spermatozoizii in corpul ei? cam crazy stirea...sh mie imi e interesant ce crede lumea despre asta.
AndrewTate7789 întreabă: