| BlueDark a întrebat:

ATENTIE! MA AFLU INTR-O SITUATIE RIDICOLA!
E normal sa fiu gelos pe motanul sotiei? Ne-am casatorit recent. Nu mi-am pus niciodata problema ca voi invidia ghemotocul ala blanos. E atat de lenes! Nevasta-mea il ia in brate si il duce pana la bolul cu mancare! I-am zis odata "Lasa-l, mai, sa se descurce.Nu-i mai sufla in bot." Atunci s-a suparat pe mine.Mai rau de atat, abia m-a iertat de o gafa.M-am enervat pe pisoiu' ala si i-am dat o tranta, de i-a sarit puful.Desteptul de mine, n-am avut inspirata idee de a verifica daca ma vede cineva inainte. Deci pisica aia e diabolica! Vine si doarme cu noi in pat.Ati mai auzit de asa ceva? laughing Pfoai...La inceput era amuzant.Acum imi vine sa ii sucesc gatul(pisicii, nu sotiei laughing )
Ce sa-i fac? Ne iubim foarte mult, dar intre noi este...stiti voi... pisica! La propriu, chiar sta intre noi tot timpul.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu fi gelos pe motan, el saracul va iubeste si de aceea vine sa doarma cu voi, sigur este un motan de rasă nu il bate el nu are nicio vină asa sunt ei lenesi abia se duc sa bea apă sau sa manince ar dormii non stop, le place compania omului si ca cineva sa i slugareasca sa îi puna cu boticul in castronul cu mincare, daca i ai putea da in gura mincarea ar fi fericiti, sunt foarte draguti. Deci nu fii invidios pe el ca nevasta este tot a ta, nu o imparti cu pufoșenia blănoasa, cum il cheama pe motanel, sau este fetiță

16 răspunsuri:
| BububucatorulBubycus a răspuns:

Faceti copii...atunci trebuie sa dispara.cunosc la fel un caz cu un catel si au rupt relatia, na renuntat la catel a renuntat la barbat mai sant cazuri nu esti primul. au ceva la cap femeile cu animalele astea de companie incearca cu socrii poate o convinge sa renunte sau las-o cateva zile doar cu pisoiul poate ai vine mintea la cap ca e maritata cu tine nu cu pisoiu....bafta

| BlueDark explică (pentru BububucatorulBubycus):

Ea este foarte afectiva cu mine, cu siguranta ca m-ar alege pe mine, dar nu vreau sa o constrang. Iubesc si eu ghemotocul ala, dar nici chiar asa.

| BububucatorulBubycus a răspuns (pentru BlueDark):

Sper sa fie bine mi-am spus parerea ...numai bine

| BlueDark explică (pentru BububucatorulBubycus):

Desigur! Multumesc
E bine sa iau in calcul si acest aspect, ca sa nu o tracasez si sa mai stiu eu pe unde...Ca nu vreau

| adolescenta2002 a răspuns:

Mi se intampla si mie iubitul meu este gelos pe cainele meu si cred caq si cainele simte mereu baga capul cu forta printre noi si el nu prea il mai suporta dar cred ca asta e doar in mintea voastra

| BlueDark explică (pentru adolescenta2002):

Nu chiar.Eu sa fiu in locul iubitului tau as bate patrupedul.

| Vanishgold a răspuns:

E foarte amuzant ce zici tu rolling on the floor dacă nevasta ta ii oferă mai multa atenție motanului decât ție, înseamnă că poate vrea un copilaș, asa că... Spor la făcut bebe! Sau o sa fii gelos și pe copil? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"E normal sa fiu gelos pe motanul sotiei?"Evident.Motanul clar e mai atragator ca tine, mai carismatic si probabil face si sex mai bine.Inteleg de ce te simti frustrat si complexat.

Răspuns utilizator avertizat

Ia l in brate mîngîie l ca asta au nevoie motaneii si pisicuțele de rasă, de iubire si afectiunea voastra, ce varsta are pisoiul? Ce culoare este? Sa va traiasca motanelul cum il cheamă?

Multumesc pentru fundă

| AdinaanidA a răspuns:

"Ea este foarte afectiva cu mine, cu siguranta ca m-ar alege pe mine, dar nu vreau sa o constrang."
Am mai scris fraza odată, poate sesizezi ridicolul. Dintre tine și motan, te-ar alege pe tine laughing
Iartă-mă că îți spun, dar dacă deja pui problema la modul ăsta ești sub papuc rău de tot. O să spui că nu e așa că ști sigur că te iubește și accepți lucrul ăsta că așa consideri tu, pentru că și tu o iubești. Exact. Ăsta e cel mai rafinat șantaj sentimental.
TE IUBESC înseamnă că în primul moment când sesizez că animalul ăla îți crează disconfort, îl iau de coadă și va zbura peste gard (nu interpreta ad-litteram laughing ). Nu el e important pentru viața mea, nu? Nu el e ființa cea mai dragă mie. NICIODATĂ n-o să pun în balanță așa ceva. Cum îți sună?

| BlueDark explică (pentru AdinaanidA):

Hai ca iti dau o veste faina...Il paseaza la maica-sa, care-i pensionara si are turma de pisici.M-am scos.

| BlueDark explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nptc

E pisoi rasa Tabby.E tinerel, are 3 ani.Se numeste Giuseppe.Ea il alinta Giussy.Eu ii spun, in batjocura, Gucci.

Asta-i cel mai mare blestem pentru mine-"Sa va traiasca motanul!"