Sa te dai la ea intrebi? Frate tu spui ca bla bla nu stiu ce fata tare este ok? Dar cind ai ramas la ea cum frate ea cu iubit dar dormea cu tine in pat? Ma lasi cu SF-urile astea. Daca eu am o amica, buna prietena si raman peste noapte la ea pai ma baga in pat sa dorm cu ea? Mai ales daca are si iubit? red ca te cam pripesti cu chestia ca mereu a fost fidela aluia.Adica te baga in pat cu ea, o iei in brate si spui ca e fidela? Ma faci sa rad pe bune.Acum daca iti place de ea normal spune-i, sinteti amandoi singuri asa ca acum nu vad chiar ce problema ar fi.Ba mai mult se pare ca acum cind e singura nu mai ai tupeu sa sarti pe ea, dar cind avea iubit ai dormit in acelasi pat.Cam ciudata situatie.
Nu e singura deocamdata. Fidela este. SF nu e nimic aici. E din viata reala.
Am spus SF adica in sensul ca nu e chiar asa cum ai descries tu situatia.Treb sa recunosti si tu ca o fata asa cum visezi nu baga pe cineva in pat indifferent ca face sau nu sex, mai ales daca are iubit.Acum daca spui ca nu-i singura, afla in ce relatie este cu ala cel are, intreab-o tu direct ca ai spus ca sinteti foarte pe bune, dar nu o intreba sai dai de inteles ca ai fi interest.Si daca relatia ei e asa si asa atunci spune-i direct co placi si bla bla.Nu mai pierde timpul ca nu ai de ce.Bafta oricum.
Ms
HappynewCenusa întreabă: