| buburuzzz a întrebat:

Atentie! toti baietii aici! ce va atrage mai mult la o fata, zimbetul sau frumusetea ochilor?

15 răspunsuri:
| tipaalexandruu a răspuns:

Zambetul iti spun eu

| costymaximus a răspuns:

Frumusetea ochilor.

| User a răspuns:

Sanii si fesele day dreaming

lolita
| lolita a răspuns:

Pe baieti ii atrag alte parti ale corpului, nu se uita in ochii tai si deja s-a indragostit...

| floaredetrandafir a răspuns:

Mie imi plac ochii dar si zambetul e imp

| Razvy197 a răspuns:

Zambetul

| buburuzzz explică:

Pentru lolita:eu stiu foarte bine aceste lucruri, insa vreau sa stiu care dintre astea doua e mai importanta, facind diferenta intre ele! nu am spus ca ar fi cele mai importante calitati!

| ionoion a răspuns:

Nu neaparat zambetul. Mai mult forma buzelor.

| hrdcore a răspuns:

Frumusetea ochilor

| Bubble a răspuns:

Cei de pe TPU sunt baieti cu bun simt.In realitate intalnesti un baiat asa la 10.happy. Consider ca se uita la fata( per total) + sani(te asiguroh go on) si fund poate? si caracterul!happy e f important
Sa stii ca daca vad pe una cu ochi nahspa dar are sani si fata draguta.pe cine crezi ca alege?happy

| Bubble a răspuns:

Iar dintre astea 2 nu e o regula. Unele au zambetul oribil( euchatterbox il urasc) dar ochii frumosiblushing si unele zambetul frumos si ochii nu chiar.

| El a răspuns:

Ambele big grin

| tntsirom a răspuns:

Zambetul complecteaza frumusetea ochilor. Deci...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele

| Loomea straina' a răspuns:

Paul27.scuze ca iti spun dar esti cam pervershee hee. daca ai avea o tipa CU TATElaughing. si cu BUCIIlaughing. de te doare capulaughing. si sa arate ca o sperietoare.nu cred ca ti-ar placealaughing. asta a fost parerea meabig grin

Întrebări similare