| sunshine13 a întrebat:

Ati accepta daca:
baitul mai mic ca fata cu 2 ani
fata mai mare cu 2 ani decat baiatul
eu cred ca nu ar conta totusi nu e o diferenta foarte mare, nu si totusi nu pe oricine poti iubi

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In primul rand ca baiatul e mai mic cu 2 ani sau fata e mai mare cu 2 ani e acelasi lucru; doar te-ai repetat!

In final, iti spun clar ca nu conteaza varsta daca baiatul e destul de matur si fata mai copilaroasa!

Iubitul meu e cu 3 ani mai mic decat mine si crede-ma ca ne intelegem super! Nesperat de bine!

Ar fi bine sa cunosti acel baiat mai mic inainte sa ai o relatie cu el ca sa nu ai surprize neplacute!

7 răspunsuri:
| MariuZ a răspuns:

Uneori e OK. Daca au 15 si 17 ani nu e ok. Daca au 27 si 29 e posibil sa nu se cunoasca. Si tine si de personalitatile lor. Nu poti judeca o situatie fara sa iei in considerare totul...

| elena a răspuns:

Eu recomand ca intr-o pritenie dintre un baiat si o fata, baiatul sa fie macar cu 4-5 ani ani mai mare decat fata, baietii in timpul vietii devin barbati, dar in felul lor tot copii raman. Vrei un prieten sa te apere sau sa il cresti tu? Oricum, cat de mare ar fi dragostea pentru el, intr-o buna zi il vei parasi, pentru ca acesta isi va epuiza toate cunostintele despre lume si viata si apoi prezenta lui te va plictisi. Va urma inevitabilul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, daca este iubire si va intelegeti... e chiar foarte binehappy

| wanda a răspuns:

Pai depindelaughing

ca daca el are 10 ani si ea 12 e o problemalaughing

daca el are 14 ani si ea 16 nu ar mai fi nici o prbbatting eyelashes

| kiss a răspuns:

Mai conteaza cum e atata timp cat va intelegeti? toti critica ba e el prea mare, ba e ea prea mare, pana la urma va uneste dragostea si asta n-are nici o treaba cu varsta.

| dewix a răspuns:

Prietenul meu e mai mic cu un an decat mine, si uite ca am stat 2 luni impreuna pana acum.
cand am fost cu baieti mai mari/de o seama cu mine am stat maxim 2 saptamani straight face
mie mi se pare ca astia mai mari cu un an, doi sunt mai imaturi.
bine, or fi si astia mai mici mai imaturi dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga nu e nici o problema ca e mai mic! eu am pe cineva care e mai mic cu 3 ani si e super bine. ne intelegem unu pealtul...