| marinafox a întrebat:

Ati accepta o fata cu probleme de mers minore, dar vizibile? Ma refer la o relatie seriosa in care va simtiti cel mai iubit barbat? Puteti trece peste parerea rautacioasa a celor din jur?

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Cel mai fericit ai sa fii cind faceti sex din picioare pentru ca o sa fie nevoita sa-si caute echilibrul mereu.Te duce in al 9-lea cer. Dincolo de gluma ce naibii treaba are lumea?

| Candace a răspuns (pentru harciog):

Cum poti, mai sa privesti problema asa?!sad

| marinafox explică (pentru Candace):

Asa ma face lumea sa privesc problema

| harciog a răspuns (pentru Candace):

Am spus deja ca prima parte a fost o gluma. Daca te referi la intrebare sa stii ca aveam dreptate. Iubesti pentru ca asta simti sau ca asta accepta sau nu accepta lumea?

| Candace a răspuns (pentru marinafox):

Eu l-am intrebat pe harciog cum de poate sa glumeasca intr-o asemenea situatie...

| DNSK a răspuns:

Cum zic si ceilalti, da! frumusetea trece si n-o sa am chef la 60 de ani sa-mi citesc linistit ziaru si sa ma enerveze fiecare gest, vb a ei. cei care cauta aventuri aia gasesc, cei care cauta iubire, aia gasesc! asa ca.sigur iti vei gasi un om pe care sa-l intereseze sufletu, personalitatea, caracterul, etc. bafta mare

| darrio2007 a răspuns:

Daca merge relatia, ne iubim si ne respectam reciproc.Da.Nu conteaza parerea celor din jur.

| OctoberandApril a răspuns:

Depinde
adica exista unii oameni care ar f.ute chiar si un sac de cartofi deci pentru ei nu conteaza. exista oameni care vor numai "printese barbie" subnutrite si siliconate, pentru ei conteaza
insa exista si oameni normali care stiu sa faca diferenta dintre iubire si tropaitul hormonilor la nivel de capatana si pentru care o problemele fizice dispar totul rezumandu-se doar la sentimente...

| roxioxi a răspuns:

Buna.voiam sa iti spun ca nu esti singura.am o problema similara cu a ta si stiu cat de greu e sa mergi pe strada si sa-i auzi pe ceilalti spunand:"ia uite-o si p-asta cum merge". cred ca mi-am facut un obicei ca in fiecare dimineata cand ma trezesc sa imi promit ca nu ma voi lasa pana cand nu voi reusi sa merg normal si frumos(la fel ca toata lumea),dar e mai greu de realizat pentru ca am niste probleme la coloana si ma doare si cand merg "ca mine", mai ales dc incerc sa merg altcumva.dar lumea e lume si te va barfii indiferent dc esti perfecta sau nu, asa ca uita de ea si traieste.se spune ca lumea te vede asa cum te vezi si tu, deci incearca sa nu mai fii complexata de asta, dar incearca si sa lucrezi la aceasta parte ca poate intr-o zi vei reusi.