| SERIALS a întrebat:

Ati accepta sa deveniti amant(-a) a unei persoane casatorite, pentru intalniri fierbinti?

Din punct de vedere religios, e imoral asa ceva.

12 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Lasă religiă,că este moral,imoral, who cares?
Este un lucru prin care persoana care acceptă așa ceva își pierde demnitatea, este imoral față de persoana care face așa ceva.
Eu aș prefera să fiu demnă, și să merg cu capul sus, decăt să știu că sunt folosită pentru a satisface un bărbat plictisit de femeia pentru care a jurat credință veșnică happy

| SERIALS explică (pentru AnaBejenaru):

Dar daca un barbat isi inseala nevasta cu un alt barbat? Cum ai reactiona?

| AnaBejenaru a răspuns (pentru SERIALS):

Să știi că sunt unii bărbați,homosexuali,care se căsătoresc cu o femeie deoarece vor să ascundă faptul că sunt homosexuali.
De multe ori, soțiile lor ștu acest lucru.
Acum, fiecare cu alegerea lui, eu cred că este important să faci în viață ce îți dorești, și nu ce îți impune societatea happy

| mihai69 a răspuns:

Da, dar nu acum. De fapt, în urmă cu treizeci și ceva de ani, aș fi dorit chiar așa ceva... happy
E imoral oricum, nu doar din p.d.v. religios, dar până la urmă e o situație liber consimțită între doi adulți, nu?

Pai sotiile sufera, sunt baiat, dar cand ma gandesc la ele, saracele, nu e bine asa ceva, de ce te mai casatoresti ca sa faci sa sufere alta persoana din cauza asta?

| RAY a răspuns:

Omul e o fiinta poligama iar monogamia o inventie umana

| AnaBejenaru a răspuns (pentru SERIALS):

Te aprod.
Evident că ele suferă, dar este o alegere pe care o fac voluntar, nu obligate happy

Dar daca barbatii ascund acest lucru, inseamna ca ei sunt vinovati de situatia creata.

| vocea a răspuns:

Buna intrebare!
Teoretic ar trebui sa pleci plin de demnitate si sa rupi relatia definitiv. Dar cati din noi pot face asa ceva?
Este imoral si jignitor sa faci asta, trebuie sa te pui in locul acelei persoane, daca inseli vei sfarsi si tu la urma ta inselat,.

| Niklauss a răspuns:

Daca arata bine nu cred ca as ezita happy

| Bishopp a răspuns:

Da. Monotonia intervine in orice relatie si dorinta unui alt partener intervine odata cu aceasta, dar nu poti renunta la persoana cu care te-ai unit, e mai dificil. Astfel intervin aceste nevoi.
Parerea mea este ca aceste "intalniri fierbiti " sunt necesare in orice casnicie pentru ambii parteneri care doresc sa inainteze in viata impreuna in plina intelegere dar bineinteles sa aiba o limita. Gandirea umana nu concepe asa ceva si se gandeste la partenerul de viata ca la un bun personal utilizat doar de el, dar daca stai si te gandesti la religie si la demnitate si regreti toata viata ca nu ai incercat si altceva? Poate constati ca prima alegere era nepotrivita sau poate iti dai seama ca ai facut cea mai buna alegere.
Ideea e ca nu ar trebui sa te lasi influentat/a de nimic.
Fa ceea ce vrei / crezi, ceea ce te face sa te simti bine caci nimic din ce faci nu o sa fie bine!
Da! Tot timpul va avea cineva ceva de zis.

| AshEldo a răspuns:

E vorba de morala sau de propriul sistem de valori?
Anyway...
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/129/577/How+About+No.jpg