| cristina_8214 a întrebat:

Ati accepta sa fiti imppreuna cu un baiat care a facut-o deja?straight face

31 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, prietenul meu a facut-o si inca cu mai multe, nu doar cu una, totusi suntem de 2 ani impreuna si ne iubim mult! Eu cred ca nu conteaza acest aspect, la fel cum nici pentru.baiat nu ar trebui sa conteze virginitatea fetei, daca esti cu cineva esti pentru.ca o/il iubesti, ca nu sexul este cel mai important lucru. Oricarui om i-ar placea ca persoana iubita sa fie virgina dar asta nu este posibil, daca accepti asa bine, daca nu, asta e. Oricum mai rar baieti virgini, nu stiu, pana acum nu am auzit ca fetele sa doreasca ca baiatul sa fie virgin, intr-un fel e placut sa stii ca esti prima in viata lui, dar eu as prefera unul care deja a facut-o sincer, si chiar sunt cu un baiat care a facut-o si e mai bine asa ca intr-un fel sti ca are cat de cat experienta si e mult mai usor, fiind el virgin sau ambii e mai greu.
O multime de fete sunt cu baieti care si-au inceput viata sexuala demult dar nu tin cont de acest aspect.

| RXN a răspuns:

Ce treaba are faptul ca a mai facut-o cu relatia noastra? Mie imi pasa ce face cat timp e cu mine, nu ceea ce a facut inainte si am pretentia ca cel putin din punctul asta de vedere sa fie de acord cu mine pentru ca la randul meu vreau sa fiu acceptata asa cum sunt cu sau fara himen.

| Elena1234456 a răspuns:

Daca tin la el da.Nu conteaza ce a trait cu alta, conteaza ce traieste cu mine.

| Rukhsandra a răspuns:

Da...de ce nu? Fiecare avem cate un trecut si ar trebui sa-l acceptam asa cum e...
Daca tu esti virgina si el numai e si te iubeste te asteapta... daca nu... next

| Rukhsandra a răspuns:

Da de ce ai dat stupid la toti?

| BubuLina999 a răspuns:

Pai ce legatura are trecutul cu prezentul. daca te place il placi de ce nu...

| Sara2 a răspuns:

Vrei un baiat virgin? daca noi ca fete am avea pretentia asta inseamna ca baietii ar avea pretentia sa isi ia fete care nici macar nu s-au sarutat vreodata

| pwp a răspuns:

Da. e chiar mai bine. daca amandoi sunt incepatori.nu o sa iasa prea bine!
Succes!love struck

| dydy22 a răspuns:

Apreciez raspunsul lui (1heart), sincer foarte greu sa mai gasesti baieti virgini, poate doar sa il cresti

| Annie_3559 a răspuns:

Dahappy

| Bebelushaaː a răspuns:

Depinde si de persoane.eu n`as avea nimic impotriva straight face Mi se pare absurd sa nu fiu cu respectivu doar fiindca nu mai e virginwinking.
Dar am auzit si fete care daca sunt virgine vor ca si baiatul sa fie virgin.sa fie prima data pentru amandoi.Acuma depinde si de persoanewinking.
Pupici :*

| heroforyou a răspuns:

Pff...cred ca l-as aprecia mai mult daca nu mai e virginlaughingstie ce e aia femeie, dar conditia e sa ma iubeasca, sa nu mai conteze trecutul :X:X

| SnicK a răspuns:

Martalog...ar trebui sa nu.
O sa te puna in lista lui de "Fete GAURITE" (sti tu la ce ma refer) si doar atat.

| andreea_1536 a răspuns:

De ce nu? asta nu inseamna nimic. e cumva o limita adica sa fi cu baieti care nu au facut-o pentru ca? pentru ca ce?

| deutza a răspuns:

Pai normal.defapt nu asta conteaza daca a facut-o sau nu ci cum e el...adica atunci nu as accepta sa fiu cu el de ar vrea sa fie cu mine pentru sex dar o rel serioasa ar merge

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cu siguranta dawinking

| princess_1786 a răspuns:

Nu stiu daca conteaza asta asa mult atata timp cat nu a fc cu minemi cat timp era cu tine adica sa te insele pupici

| Akid a răspuns:

rolling on the floor)
ce intrebare

toti au facut-o deja
deci accept
ca nu prea gasesti virginiwinking

| Akid a răspuns:

Proasta esti
ai dat stupid la toti

| lastman024 a răspuns:

Pai voi fetelor cautati baieti virgini, sau baieti care sa va faca sa va simtiti bine? mai spunea cineva ca te va pune in lista lui de gaurite. daca ai facut sex esti mai bun sau mai prost? nu. tot aceeasi persoana esti! si nu exista iubire fara sex. poate tu esti mica si de aia ti se pare aiurea sa faci sex. daca tie ti se pare aiurea, mai astepta cativa ani, si atunci vei vedea lumea mai altfel tongue succes cu ce vei face in continuare

| eubahhh a răspuns:

laughing. paii normall doar nu ma las pe mana unui virgin sa ma lase gravida apoi laughing

| Kry_9749 a răspuns:

Da, eu sunt virgina si sunt cu un bait care nu e, si nu este nimic special sau nii rau, se poarta foarte frumos, si nu ii obsedat ca ar vrea sa faca oh go on

| vlad210 a răspuns:

Sunt baiat si nu vad care ar fi problema straight face. il face cumva mai prost sau mai urat? nu cred

| DoarUnCopil a răspuns:

Daca m-ar iubi.bineinteles...ce treaba are asta? daca a facut-o nu mai are dreptul sa fie iubit? raised eyebrows

| M4RC3L a răspuns:

Depinde...Depinde cand a facut-o, cu cine si ce mai simte pentru fata cu care a facut-owinking Daca nu mai are nici un sentiment pentru fata, si crezi ca te iubeste, ACCEPTA sa fii impreuna cu "baiatu"

| Piticaaa a răspuns:

Cred ca noi doua ne aflam in aceeasi situatiestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca u o faci cu cineva sh apoii un baiat vrea sa fie cu u u cf? da normal se vede ca nu stii cum este viata big grinbig grin: u trebuie sa o faci pe o parte el pe o parte sh gata

| AnnaTulgara a răspuns:

Da.Nu vad vreo problema in asta.

| FoofieLips a răspuns:

Da, dc nu?thinking

daca il iubesti...

nu e asta o problema

traimi vremuri moderne

rar gasesti un baiat trecut de 15 ani care sa nu o fi facut, plus... baiatul sa fie si bun/frumos.

| Banannaaa a răspuns:

Nu