| cristina_8214 a întrebat:

Ati accepta sa fiti imppreuna cu un baiat care a facut-o deja? straight face

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Straight e femeie cu barbatwinking nu inteleg dc pui asta

| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Care e problema? Cine a zis ca am s-o fac cu el? Caracterul conteaza nu pe cate le-a rezolvatwinking

| lays a răspuns:

Logic.prietenul meu avea 24 si ceva cand ne-am intalnit.nu ma asteptam sa fie virginlaughing

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Eu deja am akceptatlaughingpentru ca iubitul meu mai avusese prietene si inaintea mea.si suntem impreuna de 2 ani, si ne intelegem foarte binehappy. nu conteaza trekutul, ci prezentul:p.in plus... el avea 18 ani jumate cand am inceput sa fim impreuna. ce era sa astepte sa ma kunoaska pe minelaughing? important e sa nu se duka baiatul respectiv si la alta fata. iar trekutul e trekut...fiecare avem trekutul nostrulove struck.

Răspuns utilizator avertizat
| Ixchel a răspuns:

Sigur, de ce nu?straight face

| msonegirl a răspuns:

Ce sa faca? laughing

Mai sunt f putini baieti care sunt virgini la 17 ani si daca te-a facut o ata, e clar! Mi se pare ciudat ca inainte sa fii cu un baiat, sa-l intrebi daca "a facut-o". Daca te vei uita pe site vei vedea ca sunt f multe persoane care isi pierd virginitatea la varste fragede (13-15 ani), deci, probabil sunt sanse scazute sa-ti gasesti un partener virgin.

Eu, nu m-as gandi la o ata, atata timp cat il plac sau il iubesc. Conteaza doar ca el sa ma iubeasca si sa ma respecte.

| AdelinaC a răspuns:

Eu nu as sta pentru ca nu imi trebuie un baiat de second hand care deja a apartinut alteia.

| iuliana1221 a răspuns:

laughing)laughing)laughing) super amuzant markelynio

| mesSi_7026 a răspuns:

Da pentru ca ar avea mai multa experienta [ cel putin unul din noi] laughing))

| ldyg a răspuns:

Categoric da.si in plus am auzit ca e cam naspa sa o faci cu un virgin.nu prea stie cum sa se controleze ce si cum sa faca... cei care s-au mai culcat cel putin cu una deja stiu cum sa procedeze si diferite trucuri

| pisikutza ta a răspuns:

Si eu sunt cu un tip care nu mai e virgin
dar trebuie sa ai grija sa nu te vrea doar pentru sex
pe mine pr meu m-a intrebat si eu i-am zis clar ca pana la 17 ani nu vreau sa o fac daca ii convine bine daca nu sa se care si a acceptat sa ramana cu mine...si a zis ca ma asteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu as accepta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc nu?laughing)
N`are absolut niji o legatura. ce`a facut el sau nu.
te uiti la suflet si atat!
daca in timp dovedeste altceva atunci n`are rost. dar daca are un suflet minunat.
la baietii e ceva normal de care au nevoie`winking
nu te indeparta din cauza asta!happy
O zi frumoasawinking

| abracadabra_7763 a răspuns:

Da, dar daca tine la mine trebuie sa nu se astepte sa o fac si eu cu el imediat.Asa ca e mai bine, inainte sa incepi o relatie sa spui punctul tau de vedere. Daca ii place bine, daca nu.raw pentru el pentru ca eu nu am nimic de pierdut de la unu care sta cu mine numai pentru a face nevoile lui si atat.