| cristina_8214 a întrebat:

Ati accepta sa fiti impreuna cu un baiat care a facut-o dejastraight faceeu una ma simt najpa asa.ast rasp.va dau si funda

Răspuns Câştigător
| lyrics a răspuns:

Bun.
sa zicem ca fetele n-ar accepta un baiat care a facut-o deja.
baietii n-ar accepta o fata care a facut-o asa.
bun.
cum ne-am inmulti?
sunt putini baieti care numai sunt virgini.
un barbat vrea sa fie primul barbat din viata unei femei.
o femeie vrea sa fie ultima din viata unui barbat
tongue

14 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da.Pe mine una nu ma afecteaza cu nimic chestia asta nu? Ok.Atunci de ce sa nu fiu cu el?

| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Doar nu o sa dau search dupa virginii Romanieithinkingstraight face
Conteaza prea putin daca mai e virgin sau nu, atat timp cat mie imi place de el

| Flav a răspuns:

Tu esti calugarita? Sau esti pe principiile stra-stra-stra-bunicii mele, o faci cand te mariti si mori asa? Ia si vezi-ti de scoala hobbit-ule, lasa sexul si baietii. Si dispari cu funda ta.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca tu cauti numai baieti virgini nu o sa mai gasesti asa ceva tongue poate numai de aia de 12-13 ani si nici aia probabil nu mai sunt.

| AnonimA a răspuns:

Oh. buna pai un baiat virgin nu gasesti oh go on sunt sg si e mai bine sa nu fie pentru ca daca si tu esti virgina nu stiti ca sa afceti asa el sa nu fie virgin...bine na te gandesti ca poate a luat vreo boala cu transmitere sexuala dar na laughing)

| Pacala a răspuns:

Daca te simti naspa ca iubitul tau a mai fost cu altele, atunci esti imatura si incapabila de o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Doar nu te asteptai ca el sa se "pastreze" pana te intalnea pe tine? De ce ar face asta? A mai fost si cu altele, relatiile acelea s-au terminat, acum este cu tine, relatia voastra se va termina si ea, si asa mai departe. Asa e viata: te indragostesti, esti cu persoana respectiva, faceti dragoste sau sex, va plictisiti, va despartiti. Apoi va maturizati, gasiti (unii, cei norocosi) o persoana de care va indragostiti pentru o viata intreaga, ramaneti impreuna, faceti copii, imbatraniti si gata. Si crede-ma ca un barbat n-o sa iubeasca (nici n-o sa suporte, de altfel) o femeie care nu poate "trece" peste faptul ca el a mai fost si cu altele. Iti zic si de ce: o femeie care se gandeste ca au mai fost altele in patul lui devine posesiva, extrem de geloasa si, cel mai aiurea, va fi foarte inhibata in pat si se va "compara" din punctul asta de vedere cu "fostele" iubitului. Mai pe scurt, o femeie care gandeste asa va face praf si pulbere orice relatie, pana cand isi schimba modul de a gandi. Ce alegi sa fii? O frustrata, inhibata, posesiva si geloasa? Sau o femeie fericita si indragostita?

| Silvia a răspuns:

Da, de ce nu? Doar nu aş fii vrut să stea şi să mă aştepte pe minelaughing. Plus că acum e o minune să găseşti băieţi virgini la 16-17 ani [şi am zis destul de mult 16-17, poate nu găseşti nici la 14-15...].

| marrr a răspuns:

De ce m-ar deranja? Atata timp cat stiu ca are intentii bune, unele parti din trecutul sau s-ar sterge.

| elyssa20 a răspuns:

Dar tu in viitor cand nu o sa mai fi virgina si intalnesti un baiat care iti place dar spune ca nu stie ce sa faca ca deja nu mai esti virgina ce ai face?

| pwp a răspuns:

Si ce daca a facut-o?
e mai bine.
daca erati amandoi incepatori era mai rau...
Succes love struck

| SatanaInIzmene a răspuns:

Masturbarea se pune?

| damn a răspuns:

laughing) Wtf? Men, suntem in secolul 21 straight face, Dupa spusele tale presupun ca nu ai mai mult de 13 ani raised eyebrows! ce treaba am eu cu ce a facut el in trecut?laughing viitorul conteaza happy! nu mai fi asa incuiata la`minte:* So, bafta!

| CHILIPIR a răspuns:

Da de ce nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne daca nu mai e virgin e super LOL face treaba mai bine laughing...