anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati accepta sa fiti intr-o relatie cu o persoana poligama? Ea/el sa se culce cu cine vrea si sa nu va ascunda asta? Chiar e posibil sa-ti fie indiferent ce face partenerul?

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu mi-e indiferent, dar dacă îi place ceva (sexul) și eu țin la ea, dar nu pot să-i ofer destul, de ce să mă supăr?
Iar dacă e vorba despre poliamori, cu atât mai mult aș fi bucuros pentru ea!

| Andreeush a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu asa ceva.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă relația nu e serioasa dar totuși persoana ți e apropiata și ți e draga, poate sa nu te intereseze cu cine umbla, cu condiția ca pe tine sa nu te afecteze, sa nu te facă sa te simți nasol, e o relație libera, eu asa o vad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar cam trebui sa-mi fie indiferent, sau mai bine zis sa am incredere in mine si sa nu-mi fie frica ca imi lasã fundul meu stupid pentru altcineva.altfel nu as sta intr/o relatie.
Sunt pentru relatiile deschise sau cum spui tu poligame. Ii spui te poti fte cu cine vrei, când vrei ca nu am nici o problema. Cine stie, poate functioneaza ca psihologie inversã thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.
Nu contează ca nu-mi ascunde. Daca ar fi o pers la care chiar sa țin as fi geloasa si dacă se uita la una pe strada, nu dacă face sex cu cine vrea, când vrea.
Aia nu se mai cheamă relația.

| Șurubelniță a răspuns:

Poligamia presupune să te căsătorești cu mai mult de o persoană în același timp. Termenul pe care tu îl cauți e poliamorul.

Și în altă ordine de idei în care nu fac pe deșteptul o să zic că nu, nu aș accepta pe cineva ce și-ar dori așa ceva pentru că mi-ar răni egoul.

| anonim_4396 explică (pentru Șurubelniță):

Da, poliamor*

| litere123 a răspuns:

Ce prostie! Tu ai accepta asta?
Ce dragoste există în acel cuplu, unde partenerii își permit să se înșele? Sinceritatea e binevenită, dar înșelatul e o prostie a oamenilor slabi...Nu,nu aș accepta!

| anonim_4396 explică (pentru litere123):

Pai ei zic ca nu se mai numeste inselat din moment ce stii ce se intampla

| Adi70 a răspuns:

Da, eu as accepta, si chiar accept asta in prezent. Sant intr-o relatie poliamoroasa impreuna cu sotia mea de aproape trei ani si santem foarte OK. A treia persoana este un barbat, nu locuieste cu noi dar sta cu noi cam 50% din timpul lui liber. Face parte din viata noastra, cu drepturile si obligatiile care ii revin ca ''al doilea sot''. Asemenea relatii sant posibile cu conditia ca geloziile, anxietatile si posesivitatile de tot felul sant lasate deoparte. Atata timp cat nu imi ascunde nimic, si totul se intampla pe fata, eu nu am nici o problema. Daca ea are nevoie de mai mult sex si eu nu pot sa ii ofer, eu sant de acord ca sa mai aibe un al doilea barbat dar cu conditia ca totul sa fie fara ascunzisuri.