Am observat OlianaSunt cu ochii pe cratimaVa rog acum nu ma priviti ca pe un monstrulet
Alexzender! Atentie! AMANTA, nu armata! Dart tu ai de invatat parca, nu?! Asimilare usoara!
Nu am textul original si integral al legii in cauza, dar se pare ca doreste sa acorde drepturi:
- acelor amante, cu care UN barbat a avut o relatie indelungata (peste 2 ani) si
- pe care i-a parasit barbatul, fara ca ea sa fi avut vreo vina f.intemeiata (ca in cazul divortului)
Deci: un fel de "echivalare" cu statutul de sotie.
In cazul indeplinirii conditiilor de mai sus, o femeie se face indreptatita SA PRETINDA despagubiri, iar INSTANTA DECIDE daca va primi si cuantumul despagubirii
Ma intreb daca tinerelul de mai sus e si''pro amantei". Ca tare inflacarat mai vorbeste el, incercand sa ne convinga ca nu e emo-ratat-cocalar-manelist
Personal sunt de acord am 16 ani si consider ca armata este o experienta care nu trebuie sa lipseasca din viata nimanui. oricat de dura ar fi. consider k armata va rezolva multe probleme ii va ajuta p "barbati"in viata. vor trece de la stadiul de cacanri/cocalari/manelisti/emo si alti retardati la stadiul de barbat ar trebui se se aplice si in romania legea aceasta U nu vezi cati ratati sunt peste tot habar nu au ce-i cu viata lor...Sunt adeptul democratiei. sa nu credeti ca oi fi vreun comunist...dar sunt pro armatei
irinusca264 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: