| Kittynika a întrebat:

Ati auzit despre femeile/barbatii care ori de cate ori se casatoresc cu o persoana dupa ceva timp aceasta moare subit.Cunosc si eu doua cazuri, unul aici in sat altul in cadrul familiei mele sad. Prima o avut trei soti or murit, ii singura acum cealalta primul sot o murit in bratele ei de infarct, al doilea la cateva luni d ela casatorie o facut un atac cerebral in timp ce conducea, o intrat in coma, si a murit, cat mai tineam la omul ala, Dumnezeu sa-l ierte.sad
Stiti ceva despre asta, e un blestem, se poate dezlega?
Mie mi-e foarte frica, eu am patit asa de cand eram mica cu toate animalutele ce le-am avut, cele care eu le-am luat, le-am ingrijit si le-am iubit nespus de mult au muritcrying, celelalte animale de care nu m-am atasat mult inca traiesc. Mi-e frica ca as fi ca acele femei, mi-e frica sa ma casatoresc vreodata.
Sper ca nu v-am plictisit, si ca ma puteti ajuta daca stiti ceva de asta, sau sa intrebati pe cineva.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ee asta e circumstantele vietii dumnezeu asa face si trebuie sa acceptam deciziile lui, si eu am avut 13 ani de casnicie cu nevasta mea si uite acum la 36 de ani am divortat dar asta e ma simt bine ca mai bag cate o romaneasca cand merg in cursa lunga.

| Honeybunny a răspuns:

Nu cred ca este un blestem sau ceva, e viata cruda doar.nu iti face griji, asa a vrut Dumnezeu.el nu lasa blestemurile astea sa te afecteze pe tine daca nu are un anumit scop. deci totul va fi dupa voia Lui.

Răspuns utilizator avertizat
| 666_7474 a răspuns:

Astea sunt doar niste prostii! Niste simple coincidente sau poate chiar ghinioane care creaza in jurul lor tot felul de speculatii stupide. Nu te mai gandii la nebunii de astea si vezi-ti de viatawinking

| pinkystyleツ a răspuns:

Te uiti prea mult la filme de groazastraight facestraight face

| Kittynika explică:

Nu e film de groaza, e realitate din pacatesad