| evelynne a întrebat:

Ati avea o relatie cu un barbat/o femeie care are copii din rel anterioare? De ce?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu, nu ma intereseaza

| Razvan a răspuns:

Da.Imi plac copii mai ales daca nu sunt ai meibig grin

| ATHOS a răspuns:

Nu as avea nici o problema!
Bafta!

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Si carei intrebareaA?

| RobertClaudiu a răspuns:

Eu da mas casatori pentru ca din cauza copiilor merita sa aiba si ei tata

| alexgogo a răspuns:

Da, as putea. Mie imi plac copii si poate d-asta. Oricum ideea este ca... intr-o asemenea relatie nu mai ai 18 ani sa poti spune ca te desparti si te impaci de n ori. Daca te implici intr-o asemenea relatie, automat te vei implica intr-o relatie emotionala cu copilul. Si pe asta micu'. nu prea vrei sa-l dezamagesti happy

| mario a răspuns:

Cred ca da, nu m.ar interesa asta, ci cum ma inteleg cu ea.conteaza viitorul, nu trecutul.

| Ys a răspuns:

Pai mia intai gandeste la tine daca chiar il iubesti asa mult pentru ca este o mare schimbare in viata sa ai copii care nu sunt ai tai cu barbatul pe care il iubesti.Gandeste-te la viitorul tau este mai bine pentru tine sa fii cu el si sa ai copii si cine stie cum o sa fie adica daca te intelegi bine cu el si ai petrecut mult timp langa el si ai vazut ca totul merge bine este ok dar daca ai vazut ca il iubesti si nu prea va intelegeti mai asteapta poate se vor schimba multe... dar gandeste-te sa nu faci vreo greseala si sa suferii din cauza ei si sa nu mai poti da inapoi...succes

| Andrada_6710 a răspuns:

Da.nu conteaza trecutul, ci prezentul si viitorul meu alaturi de el.