Am avut relatie la distanta dar n-a tinut decat cateva luni si ne vedeam la o saptamana sau chiar in fiecare zi cand era vacanta!
Dar nu iti recomand sa incepi o relatie la distanta!
Astfel de relatii au o sansa de reusita mai mare la o varsta mai inaintata, cand partenerii au cel putin 25 de ani si au un oarecare echilibru in viata. Atunci stiu ce vor de la viata si isi pot organiza viata in jurul acelei relatii.
Merg, dar depinde de maturitatea celor doi, de sinceritatea, fidelitatea si increderea dintre ei! Sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi, de pilda locul de munca, studiile! In acelasi timp sunt astazi n posibilitati sa intretii dragostea fara prea mari eforturi.Mama si ce dulce-i intalnirea atunci cand e mai rara!
Distanta dintre noi a fost de 11 km cu masina si 7 cu trenul impreuna am stat 9 luni. Dar relatia a fost mult prea mult pentru mine.
Relatia poate merge, sau nu. Depinde de cei doi. Daca tot sunteti la distanta, macar intre cei 2 sa existe respectul, increderea si sinceritatea.
La un moment dat va veni fara sa vrei, putin dezamagirea. Vei dori sa fie langa tine, si va fi trista perioada in care nu va veti putea strange in brate [ desi vei avea mare nevoie ]. Trebuie sa faceti fata incercarilor, daca vreti ca in cele din urma sa fiti fericiti impreuna.
In alt sat, da! Ne intalneam la 2 zile. Dar sincer, relatia s-a terminat dupa 3 saptamani.asta nu inseamna ca e valabil in toate cazurile, eu iti zic cu a fost la mine!
Nu e adevarat ca relatiile la distanta nu dureaza, eu am stat 2 ani si 6 luni cu un baiat care statea la 180 de km de mine, si venea in fiecare seara la mine, poate se intampla odata la luna s'au de 2 ori sa nu vina, si mai mergeam si eu la el mai stateam cate o saptamana la el, si totusi a durat 2 ani si 6 luni. Acuma depinde de unu din parteneri care are mai mult chef de plimbat .
Da, am avut o relatie cu un baiat din alt oras, si a durat un an jumate. Nu ne-am despartit din cauza distantei, pur si simplu nu ne mai intelegeam. El ma vizita aproape saptamanal. Cu cat e mai rar, cu atat dragostea e mai puternica. Atunci cand persoana iubita e langa tione zilnic totul ti se pare monoton, mai ales la varsta noastra a adolescentilor. Atunci cand va vedeti mai rar amintirile sunt mai puternic conturate de iubire si momentele acelea petrecute alaturi de el sunt mult mai magice. Ti se pare ceva deosebit deoarece nu faci acel lucru in fiecare zi si atunci te face ca iubirea dintre voi doi sa fie si mai puternica. El a fost primul meu iubit si de cand ne-am despartit(aproape 5 luni) nu am mai avut pe nimeni deoarece chiar nu il pot inlocuii. Daca chiar exista iubire intre cele doua persoane iti garantez ca relatia poate tine f mult. Aici e vb si de incredere, nu poti fi cu cioneva din alt oras in care nu ai incredere, nu poti fi cu cineva care crezi ca te inseala. In relatia mea nu s`a pus pb de asa ceva chiar aveam incredere in respectivul si el in mine. Eu cred ca relatiile la departare tin mai mult deoarece cum cei doi se intalnesc mai rar nu au cum sa se certe pentru a se despartii. Acum exista si internet, si telefoane mobile si poti tine totul sub control. Parerea mea
Citind întrebarea ta, deja m-am întristat, căci iubitul meu este la depărtare şi e greu să conştientizezi că e departe, că nu te poate face nimeni să zîmbeşti decît el, nu te poate alina atunci cînd ţii greu şi ai nevoie de cineva care te va încălzi cu cuvintele lui dulci... E dureros, trezîndu-te şi înţelegi că persoana care o iubeşti nu e aici lîngă tine, dar una ce-mi rămîne este să sper. Şi să-mi zic, eu te aştept, ce nu s-ar întîmpla...Lilian, te iubesc!
Intre noi is 50 km, nu avem masina, dar ne vedem de 2-3 ori, si am implinit 2 ani asa ca, sunt relatii de genul asta care dureaza
Acum vreau sa-ncerc si eu o asa relatie asa ca ...nu pot sa-ti dau un raspuns doar sa sper ca va functiona
Da, am avut si inca am. suntem de un an si ceva impreuna. eu sunt in Romania, el in Anglia. vorbim in fiecare zi la telefon, vorbim pe messenger, ne vedem la web. intr-o oarecare masura nu este foarte bine, dar tinem unul la altul si-l voi astepta.
Durata relatiilor de "genul " asta, nu prea bine zis, de parca numesti dragostea un hot ce fura inima si fuge (ma refer la persoana care e nevoita sa fie la distanta, sunt aceleasi relatii, aceleasi sentimente, aceleasi bucurii! Nu trebuie sa o delimitezi de la Dragoste )))) Cunosc persoane care au relatiila distanta! Da si eu sunt din rindul celor ce sunt indepartati de iubita sa, pe care a naiba de mult o iubesc, si ma aflu foarte departe de ea...mai sus au zis ceva de genul 180 km, in cazul meu e 650 km (( e foarte departe, vizita mea ma starui sa fie nu mai rara de 1 luna, sigur ca facem legatura foarte de sprin intermediul internetului, dar cele reale sunt cu mult mai placute, dar pacat scurte(((
Sfat pu tine: daca simti intr-adevar o dragoste fata de persoana care momentan nu poate fi alaturi, nu e o crima, e o incercare pentru sentimenetele voastre, si doresc ca orice persoana care iubeste si se afla la distanta, sa treaca peste obstacolul asta de distanta!
P. S. Un mic secret de al meu, fata pe care o iubesc, a raspuns prima la intrebarea ta, si ca dovada cuvintelor zise de noi am sa-i raspund ei, "Anisoara, te iubesc!".
Anonima17191 întreabă: