Prin aprilie am iesit cu o fata pe care o remarcasem mai de mult la locul de munca. A fost o atractie intensa si neprevazuta, mai ales aflasem ca urmeaza sa plece din tara, definitiv. Am zis amandoi ca este o joaca, suntem mari si stim ca va pleca, sa nu punem suflet etc. Pana in mai cand a plecat am trait o luna intensa si pe nepregatite ajungem in ziua plecarii. Ii zic ca tin foarte mult la ea, ca o iubesc, iar fix cand a plecat de la mine, a lasat jos geamul de la masina si imi zice ca ma iubeste, asta dupa ce in dimineata dinaintea plecarii a inceput sa planga. Atunci a fost ultima oara cand ne-am mai vazut. Adica acum o luna si ceva. Ea este acum la o distanta apreciabila, iar pasiunea pe care am trait-o cu ea, pentru mine, a fost ceva deosebit. Nu vrea sa se intoarca, nu pot sa plec, deci s-a cam terminat o frumoasa/intensa/pasionala poveste de dragoste...cu toate ca traim sub acelasi cer si vedem aceleasi stele.
In primul rand sunt putine iubiri "imposibile" si acelea se refera la faptul ca, te indragostesti de un var/vara, de o ruda de sange apropiata si acest lucru da notiunea de imposibil pentru ca, ar genera tare genetice pentru progeniturile lor si acest lucru este distructiv pentru familia respectiva, de aceea se zice ca o asemenea iubire este imposibila.
Nepotriviri intre oameni sunt, dar acestea nu conduc la ideia ca, sunt iubiri imposibile, ele sunt posibile numai daca se accepta deosebirile marcante care sunt intre persoanele in cauza. Se zice ca dragostea iarta si poate face de multe ori compromisuri, lasand mandria si egoul propriu deoparte, dar sunt totusi persoane care, nu pot sa treaca peste greselile facute in cuplu, mai ales daca ele se refera la infidelitate.
Iubirile la distanta pot rezista si chiar au fost multe cupluri care si-au materializat iubirea, atunci cand s-au decis sa-si uneasca destinele si s-au mutat in aceiasi localitate. Nu este usor sa iubesti fiind la distanta, suferi destul de mult, dar daca iubesti, cu tot sufletul persoana respectiva, accepti aceste distante, cu conditia ca sa fie vorba de o dragoste adevarata, fara "interferari" cu alte persoane.
Eu am vrut doar sa clarific problema in sine si acum ca sa-ti raspund la intrebare: si eu am avut parte de o iubire care, din pacate, s-a sfarsit pentru ca, eu am considerat ca, nu sunt in stare sa-i iert infidelitatea si n-am acceptat nici un fel de compromis. Era prima iubire si apreciez ca, daca cineva te iubeste si tine sa-si aleaga o viata de familie cu tine, nu are motive sa te insele, mai ales daca esti tanara si nu arati rau.
Ce n-am inteles decat ulterior era faptul ca, eu eram pragatita sa ofer doar o dragoste platonica iar cea fizica nu ma prea tragea si cred ca, eu am fost "motorul" care a declansat infidelitatea.
Asa ca, un sfat pe care trebuie sa-l dau tinerelor care au iubiti, soti, prieteni cu care isi impart zilele, nu refuzati contactul fizic pe varii motive pentru ca, acestea ar putea sa va coste relatia.
Sa fiti iubite si sa aveti parte de o relatie care sa va ofere "vraja" dragostei adevarate.
Nu a fost ceva imposibil. Cel putin nu consider asta. Nimic nu e imposibil. Era doar o relatie virtuala intre doi copii:(. Ne-am cunoscut intr-un joc ( Fiesta Online) in anul 2008. Prima oara nu am simtit nimic unul pentru celalalt, dar cand ne-am vazut a doua oara(dupa o pauza lunga) am inceput sa ne simpatizam reciproc, am luat id-urile de mess/msn unul altuia si incepuseram sa vorbim foarte des. Stiam ca ma placea, dar aveam prieten, asa ca i-am frant inima. Prin iubire, a avut puterea de a ma astepta (6 luni) si am inceput sa simt ceva mai mult pentru el. Nu puteam sa stau fara el, abia asteptam sa ma trezesc ca sa vorbesc cu el pe messenger si sa il vad. El canta la chitara si mi-a compus chiar doua cantece. Inca si acum, cand ascult acele cantece, ma gandesc ca le-a compus cu imaginatia lui, ca a scris din inima pentru mine si ca atunci cand a cantat cantecul, a facut-o cu mainile sale:). E un sentiment. frumos. sa stii ca a facut cineva asa ceva doar pentru tine.
S-a sfarsit. Distanta a fost prea mare, el fiind din Grecia. In fiecare vara am asteptat sa merg acolo, insa n-am avut posibilitatea de a ajunge pana in Atena si visul s-a spulberat. Ne certam foarte des pentru ca increderea, desi exista, era foarte mica.
Probabil ca unele sentimente s-au dus, desi inca mai simt o prietenie profunda care nu se va duce niciodata, insa mereu voi avea in mine dorinta de a ma duce in Grecia si a-l vedea. Stii cum este. atunci cand iti doresti ceva din suflet si nu-l poti avea. Totul trece, dar parca ai vrea sa-ti indeplinesti dorinta, sa vezi cum ar fi fost daca s-ar fi indeplinit mai devreme. Eh. distance.
http://www.youtube.com/watch?v=CZoCrD88RP4
Da, am avut cu o fată care era din Cîmpu Lung. eu Bucuresti. ne iubeam virtual, dar ne.am despărtit pană la urmă, deeoarece. distanţa dintre noi, era foarte mare. şi deja. visam foarte mult că o s. o vad în curănd, dar mai bine a fost că ne.am despărţit.
O iubire la distanţă, sincer nu merge niciodată.
Baftă!
Da si eu inca traiesc o iubire imposibila
sunt casatorita(nu l-am iubit niciodata pe sotu meu)
acum cunoscut iubirea forte tarziu, darr... sunt fetitele la mijlok si uite asa m-0am sacrificat pe mine pentru fetite
inca mai sufar dupa el dar...
cu respectivul nu ne-am intalnit niciodata e ceva virtual, dar e iubire si e iubire adevarata asta eee
poate viitorul va fi mai bun si poate am dreptul sa fiu si eu fericita
Da, am avut. Sincer nici nu prea stiu de ce a fost una interzisa. Cert e ca abia acum imi dau seama ca din cauza mea nu am putut fi impreuna. Eram prea orgolioasa ca sa recunosc ca il iubesc , nu stiu de ce, poate pentru ca atunci eram o pustoiaca si nu realizam. Am suferit dupa el un an si ceva, deci iti poti da seama cat de mult l`am iubit. El era mai mare ca mine, ne-am intalnit pe strada
, asa ne-am cunoscut, am iesit de vre`o cateva ori la suc, dar asta dupa multe insistente de ale lui si dupa multe minciuni ale mele. Pt ca ma suna sa iesim si eu ii spuneam ca am treaba, sau ii ziceam sa ma astepte 10 min si ma duceam peste o ora. Dupa asta nu m`a mai sunat, si nici eu, la cat de orgolioasa sunt...
Buna...si eu mai tin la un baiat dar e imposibil sa ne impacam deoarece mi-a gresit de multe ori...si daca a gresit o data, o sa mai greseasca odata, si inca odata asa ca e mai bine fiecare pe drumul lui chiar daca imi este ff greu:-
Da. a fost una f urata.si inca este.am cunoscut acum un an un baiat.pe nume alin ...la inceput m-am intzales f bine cu el. apoi nu neam mai vazut. dupa un an am inceput sa tzin legatura din nou cu fratele lui andrei.care era un bun prieten de a meu. am inceput sa ies prin cartieri pe le ei. m-am imprietenit din nou cu alin. el avea o pritena.care era f antipatica...si avea prietene la fel.eu cu tudor am devenit cei mai buni priteni,, ne spuneam or ce. da mereu el se supara pe mine. din or ce faceam. ma cam saturasem. da am tacut. mereu imi ceream iertare chiar daca nu era vina mea.. dupa un timp.cand a venit vacata.am inceput sa ma cert mai des cu el. din prostii.tota lumea zicea cal plac.si na.era adevarat. da niciodata nu recunoshteam.deoarece el era. cum sa zic. tipu de cartier.si asta ma infiorat. avea tupeu.fuma.se si se droga.acu cateva zile am asistat la cum fuma iarba.si a fost infiorator.in fine.acu ceva timp m-am dus in cartier.ma vedeam cu andrei.fratele lui.si cu inca un baiat.atunci.alin a fost un nesimtzit. a zis ceva ce nu mia convenit.si i-am dat o palma la vrajeala. apoi el ma mushcat de mana.incat si acum am semn.in ziua aceea am vrut s aplec. da andrei ma oprit. mai incolo.eram iar la scara le ei.ma jucam cu un catel. apoi vine tudor la mine si se pune in fazta mea.eu ii zic cami strica iamginea si se oftica si el si mi-a zis sa nu ma mai bag in sema cu el. apoi in seara aia pe mess. m-am luat in vorba cu el.am crezut ca ia trecut dar nu a fost asa. apoi dupa ce ne-am certat un timp indelungat. i-am zis ca nu e vina mea.ci a lui si ar trebui sashi ceara scuze.si i-am dat ignore. apoi a intrat pe id lu fracsu.si a inceput sa ma faca in tote felurile.(ex. zdreamtza pulli).
. si a zis ca atunci cand ma prinde prin cariter ma calca in piciore.ma amenintzat ca ma bate. el care il consideram eu cel mai bun prieten al meu
. cum ii ziceam eu clona mea.ca ne placeau aceleash lucruri.si aveam aceleash gusturi in or ce.ma amenintzat.ma durut asa de tare.incat am inceput sa plang. nu mai puteam.cat tzineam eu la el iar lui nici nu-i pasa de mne.la cum a vb cu mne.si andrei.fratele lui mai vrea sa vin prin cariter.ca cica o sa ma impac cu el. da eu nu am mai vrut.ca il stiu ala chiar ar fi in stare sa dea in mne.si nu neaparat de asta. da de obicei eu eram proasta.si ma duceam la el sa-mi cer scuze.sau chestii. da m-am saturat.acu dupa cum a vorbit cu mine nu mai vreau sa am nici o treaba cu el. da inca ma doare inima.cand ma gandesc la el.si la cum a vb cu mne.si acu cateva saptamani eram cu el. a da.si am uiat sa mentzionez.am jucat un joc inainte sa ne certam.si am primit provocarea sal sarut.nu prea am vurt. da na.pana la urma l-am sarutat.si mi-a raspuns la sarut.si intr-o zi un prieten de a lui mi-a zis ca vrea sa fie alin cu mine. chiar o mica parte din mine credea ca ma place. dar in cate feluri ma facut.si la cum ma amenintzat c ama bate.acea farama sa dus.chiar daca aceste cuvinte sunt reci.in ochi mei sunt lacrimi.lacrimi amare.care inca se gandeshte la el.si vrea vremurile trecute
.
La raspounsu meu.care e singuru anonim. vream sa zic ca pe alin ilchema si tudor. si de aia am folosit amn2 nume.scuze.
La raspunsu meu.care e singuru anonim. vream sa zic ca pe alin ilchema si tudor. si de aia am folosit amn2 nume.scuze.
Da am avut.sa incep cu inceputul.am venit de la pedagogic la alta scoala si acolo in clasa mea unui baiat ii placea de mine, dar eu nu am vrut sal accept deoarece nu aveam curaj sa recunosk ce simt pentru. el apoi dupa un timp ne-am cuplat. totul a fost bine o luna si dupa aceea toata clasa a inceput sasi bage nasul.mai ales fata care a parasito pentru. mine. asa a durat cam 3 luni dupa aceea eu am luat initiativa si i-am zis ca trebuie sa facem, ce va deoarece eu nu mai suport comentariile lor. si atunci pana la urma ne-am despartit. chiar daca inca ne iubeam ...si acum ne placem dar lasam totul sa treaca deoarece asa a fost sa fie!
Da. Am fost cu un baiat 8 luni, ne-am iubit foarte multe dar odata el ajuns la liceu totul s-a stricat ne-am certat foarte rau am ajuns chiar sa ne dorim amandoi sa nu ne mai vedem niciodata el chiar a inceput sa ma dispretuiasca. S-a combinat cu o fata am plans aproape o saptamana ba mai mult de 2 ori am ajuns in spital din cauza faptul ca nu mancam si aveam caderi de calciu. S-a despartit de tipa respectiva si s-a combinat cu o fata pe care el stia ca o urasc inca de cand eram impreuna. Mi-a fost foarte greu in tot acest timp.La un momendat si-a dat seama ca nici aceasta
tipa nu este pentru el. Dupa ce s-au despartit m-a cautat si ne-am intalnit credeam ca totul se va rezolva dar nu a fost asa m-am trezit intr-o zi ca deja este cu alta. A stat cu aceasta 2 sap dupa car s-au despartit si si-a dat seama ca orice ar fi tot eu am fost cea care l-am iubit cel mai mult.Au fost perioade in care il ignoram total dar tot nu puteam scapa de el peste ca intreba de mine chiar si prin prietenii comuni care ii avem. Dupa aproape 6 luni de despartire ne-am dat seama ca nu putem trai unul fara altul si am hotarat sa o luam de la capat si acum avem 10 luni impreuna si totul este diferit si mult mai frumos decat prima data.; x
fundita
Da eu am avut una era imposibila prin ceea ca eram departe unul de altul si cu toate acestea ne iubeam la nebunie chair si ne-am intilnit 2 ani si 11 luni insa pina la urma ne-am despartit si inca si acum sufar pentru ca il iubesc enorm, si am inteles ca aceasta iubire este imposibila eram cu totul diferiti