Aici exista n cazuri.Pentru unii e mai mult decat important, pentru unii nu conteaza.Totusi atata timp cat iubesti pe cineva, sunt o droaie de alte chestii care conteaza mai mult decat nivelul de pregatire.Caracterul,in primul rand.In plus, daca cineva nu are 25 de ani de scoala, de exemplu, asta nu inseamna ca e neaparat prost.
Poti fi cu cineva extra destept, cu un IQ peste medie, dar pur si simplu sa n-aveti tangente, interese comune de niciun fel, sa nu va intelegeti.Egalitatea in studii nu-i o conditie cruciala ca doi parteneri sa traiasca in armonie.
Da, am avut... Tipul era foarte complexat de asta... Se simtea un nimeni/nimic pe langa mine... A fost neplacut... Eu nu puneam pret pe asta, dar el a insistat foarte mult pe subiect si am ajuns sa pun. Relatia s-a incheiat din cauza distantei deoarece am terminat facultatea si am plecat in alt oras. Nu cred ca e important sa fie egalitate in studii atata timp cat niciunul nu se impiedica in asta... Dar daca una dintre persoane este complexata de acest fapt, s-ar putea sa nu mearga...
Normal ca da. El mare doctor, si tu...vanzatoare? NU prea tine...
Dar sunt si cazuri [fericite], care nu duc lipsa de nimic, si nu-i afecteaza. Dar el-facultate si tu nu... sa mai zicem...[te are sub intretinere] te ocupi de copii, gospodarie... Dar invers? nu prea cred.
Eu trec printr-o astfel de relatie si sa zic sincer nu prea ma simt bine... ea are facultate eu nu am, pana acum a fost bine intre noi, avem un an de relatie, stiu si parintii ei ca eu nu am facultate si vad ca pana acum au inteles ca nu nivelul de pregatire e cel mai important. Poti fi inteligent si fara facultate, atata timp cat 2 persoane se iubesc nu trebuie sa stea nimic in calea fericirii si iubirii lor
Am avut relatii cu fete de toate felurile si nu-mi pasa de ce studii are sau ce studii am.
Acum ar trebui sa nu mai stau cu prietena mea ca e clasa a 10 a si eu am terminat liceu nu?
NU are nici o treaba
Toate relatiile mele s-au terminat cand m-am despartit de respectiva si studiile nu sunt nici 0, 1% importante pentru mine, cand iubesti nu zici "a stai ca nu are facultatea, ne despartim"...
Eu acum urmeaza sa incep facultatea, iubitului meu nu i surade ideea, dar nu am de gand sa renunt la o cariera pentru un baiat... daca persoana te langa tine nu te sustine si nu te incurajeaza sa ti implinesti visele inseamna ca in relatie ceva nu merge bine...si candva tot o sa aiba un sfarsit
In ziua de azi orice taran poate avea o diploma, dar nu toti o merita. Daca va iubiti, va iubiti pentru ceea ce sunteti, ce insemnati unul pentru celalalt si nu pentru ca el/ea are 3 diplome sau masina sau stiu eu ce alte lucruri.
Nu e important sa fie egalitate de studii, e important sa va intelegeti unul pe celalat si mai ales sa nu va credeti mai destepti daca aveti o diploma in mana ca vezi domne' cine's eu.