| Dominicc a întrebat:

Ati avut ocazia, senzatia sau chiar placerea de a merge pe strada, a vedea un baiat dragut si cu(,) care ati vrea sa sau ati fi vrut sa vorbiti cu el? sa purtati o discutie? Doar ce l-ati vazut. La cinema, in drum spre scoala sau ma rog. Intrebarea a 2'a ar fi cum i-ati da de inteles ca ati vrea sa vorbiti ceva? sa vina la voi si sa se prezinte. Care ar fi semnele?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bineinteles!
Mi s-a intamplat de multe ori.
Care ar fi semnele? Pai cand o fata doreste sa vorbeasca cu un baiat pe care nu il cunoaste, in primul rand se uita insistent la el. Daca privirea este reciproca, ii si zambeste.

Cam atatwinking

4 răspunsuri:
| Dominicc explică:

A?

| MikyMi a răspuns:

Nu, dar am avut prietene care vorbeau cu toti baietii draguti pe care ii intalneau si pur si simplu ii intrebau daca au servetele nazale laughing. eram niste copile pe vremea aia!

| bilexa a răspuns:

Tu esti gay? Ca daca da atunci ar trebui sa veizi si tu daca si el se uita dupa tine si-ti transmite niste semnale, nu de alta dar daca el nu e gay atunci s-ar putea supara pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea sunt atenta la oameni pe strada. S-a intamplat sa trec pe langa mama si sa n-o observ. Nu i-as da de inteles nimic. Daca vreau sa vorbim, ma duc eu la el, nu astept. Daca si el vrea, vine singur la mine, nu asteapta "semnalul ".