Care e legatura dintre romantism si preferintele muzicale, Marian? Iti zic eu: nici una. Plus, exista piese rock care depasesc, ca mesaj romantic, multe alte melodii existente. Ia zi tu, ce e mai romantic dintre Metallica - Nothing Else Matters si Florin Salam - La inima m-ai ars, de exemplu? Uite, daca intrebai daca am vazut manelisti romantici, iti ziceam ca nu, dar asa... Ia incearca o relatie cu o fana a stilului punk-rock, sa vezi ca e si romantica si pasionala
Sunt fată, ascult rock.Rockeriţe sunt cele care fac parte dintr-o trupă. Şi da, deşi ascult rock, pot fi si romantică. Întotdeauna există preludiu şi nu mereu sex hardcore.Deci, pot face şi slowly.
pa, pa.
dintre toate intrebarile ciudate pe care le-am citit pe aici, a ta e cea mai cea... wtf?! ce legatura are una cu alta? Genul de muzica ascultat de o persoana nu o face romantica sau nu. Oricum, mie personal, mi se par mult mai romantici si pasionali tipii care asculta genul asta de muzica.Mai preocupati de detalii, de ...esenta.Rock-ul e substrat, e gandire.Nu e ca la manele stai si asculti/dai din cur.Nu.Orice melodie adevarat rock are substanta.Nu stiu daca intelegi ce spun.
Da ce, zici asta de parca am fi ceva specimene. Orcine poate fi romantic si eu ascult rock si sunt ff romantica
Dragul nostru Marian. Pentru cei care au senzatia ca rockul este un zgomot imens sau o zdranganeala de chitara, tin sa precizez ca se inseala grozav. Marea majoritate a melodiilor rock sunt de dragoste si restul despre cat de ratat este sistemul. Deci e mai probabil sa fie romantica. (asta daca chiar este rockerita, nu doar se machiaza cu negru si da putin din cap).
Asta e parerea mea de rockerita.
bunicisibuni întreabă:
ΔH întreabă:
iulia18 întreabă: