| pinkalex_2204 a întrebat:

Ati avut probleme in cuplu? Cum le.ati rezolvat ca eu nu mai am idei.prietenul meu imi tot spune ca eu nu ii demonstrez ca tin la el si ca el o face.Nu mai stiu ce vrea. Poate sa ma pun in cap pentru el nu stiu.

Răspuns Câştigător
| AndutzaPinkAngel a răspuns:

Pai gandeste-te la ce iti doreste de la tine. Poti face asta mai usor dupa personalitatea lui.Fai surprize mai des si daca tot spune ca nici asa nu-i demonstrezi probabil ca face asa fiindca cauta un motiv sa te faca sa te desparti de el.Incearca ce ti-am spus, a doua varianta este mai putin probabila.Incearca sa fi mai vesela in preajma lui si evitati certurile.

4 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu cred ca vrea sa tio traaaga

| TheSupreme a răspuns:

Priveste-l atent si dati seama ce face el si poate ai observat pana acum cei place cel mai mult happy doar spun ca poate o seara romantica si intima. Daca asa nu merge, poate ca el are vreo problema cu stiu-eu-ce si crede ca ar fi normal sa-l ajuti asa ca trebuie sa te interesezi si chiar poate sal intrebi daca ar ajuta sa te pui in caplaughing

| xXx_6966 a răspuns:

.E logic,, vrea sex de la tine.

| pinkalex_2204 explică:

Hai sa nu ne gandim prea departe pentru ca totusi nu suntem atat de mari(eu cu el)