| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a întrebat:

Ati avut vreo intalnire nereusita sau una amuzanta? daca da ce s-a intamplat? fundita pentru cea mai amuzanta happy

Răspuns Câştigător
| aangelia a răspuns:

O intalnire amuzanta. laughing)))
eram la o bere cu prietenul si beam bere si mi-a curs intre sani si se holbau toti laughing))

sau rolling on the floor. eram la film cu prietenurolling on the floor)... si imi luasem o punga de popcorn si era horror si i am dat in cap lu unu din spate ca m am ridicat si am dat cu mainile, speriata tare rolling on the floor

nereusita a fost una si nu as vrea sa mai repet cu acel cinevahappy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima(si ultima)intalnire cu fostul prieten...

| Razvan a răspuns:

O intalnire nereusita a fost un blind date. N-am avut ce discuta oricat m-am chinuit eu. A fost prima si ultima data cand am mers la asa ceva. Everraised eyebrows

| Sapphire a răspuns:

Amuzanta si destul de jenanta, penibila cred eu, a fost cea cu primul meu prieten. Nu stiu cum, dar mi se tot desfaceau sireturile de la adidas si la 2-3 pasi trebuia sa ma aplec sa ma leg + ca am fost alergati amandoi de 2 caini pe o straduta. laughing

| bebe91 a răspuns:

Eu cred ca cea mai amuzanta faza ce mi s-a intamplat a fost odata de ziua indragostitilor cand am iesit ei cu noul meu prieten si cu prietena mea cea mai buna si cu prietenuk ei. dupa un timp baietii s-au apuvcat de vorvit si gesticulau cand prietenul meu a varsat o sticla de suc pe iubitul prieteni mele.si l-a udat tot de parca a facut pe el iar apoi au mers acasa ca el sa se poata schimba si chiar dupa ce si-a dat pantalonii jos au intrat in camera parintii eiblushing. apoicand au venit inapoi ne-am ras toti =ca talal iubitului prietenei mele i-a dat masina ca sa nu o mai poate pe prietena mea pe josbig grinlaughingrolling on the floor

Întrebări similare