anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati avut vreo relatie la distanta cu o persoana din alta tara? Am cunoscut o fata din Australia si mi-a spus ca ii place mult de mine happy
Dati-mi si mie niste sfaturi, ce am putea face impreuna si chestii din astea happy

Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Buna!
Am avut si inca am o relatie la distanta.
In astfel de situatii imi este foarte greu sa dau sfaturi pentru este distanta la mijloc si nu stiu care este relatia dintre voi, cat de apropiati sunteti, cat de bine va intelegeti etc.
Iar ca relatia sa mearga, chiar impotriva distantei depinde numai de voi doi si de ceea ce va doriti cu adevarat.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes iti doresc!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Am avut o astfel de relatie care a durat 5 ani [5 ani pierduti din viata pe degeaba]

| neutrino a răspuns:

Puteti coresponda cu TPU.

| relian a răspuns:

Ii place mult de tine asa spui? Cind ai intilnito si citi ani are si de cit timp ai intilnito? Nu cumva e din Ghana si se da drept ca e din Australia si cai place la nebunie de tine si chestii de genul asta? Ai vazut-o la camera? Sau vorbesti asa doar din poze? Pe ce lume esti frate tu nu gindesti ca o fata din Australia nu se uita ea la cine la unu tocmai din romania.Ma lasi cu povestile astea.Probabil esti mai nou pe net si nu stii cu ce se maininca.Sa iti zic ceva.Cind te mai contacteaza asa cineva imediat sa ii ceri camera sa o vezi. Daca refuza sa iti dea camera pe orice motiv dai ignore.Asculta sfatul meu si nu mai pierzi vremea aiurea. Daca ai vazut-o la camera, este romanca sau cum vorbesti cu ea in ce limba? Nu ai dat nici un amanunt.Asa [pot sa zic ca mai sint romani plecati pe afara care vor tot romani ca relatie si atunci poate sa fie ceva serios.Dar asta trebuie sa vezi ce este de unde e sa iti dea camera si daca e poti sa mergi acolo in vizita pe banii ei bineinteles.Ce sa faceti impreuna pe net? Pai sa va apropiati cit de cit si sa vorbiti nimicuri dar asta stiu si eu citeva luni. Daca o tot lungiti asa nu o sa mearga nimic.Va trebuie sa va vedeti dupa citeva luni hai sa zic max un an.Am avut si eu vreo 2-3 experiente de genul asta cu finalizare, adica ne-am vazut dar tot n-a mers pina la urma.Nu din cauza distantei ci pentru ca aia e n-a mers nu erau genul meu.Deci qasa la camera pe net totul este super frumos bine etc.Dar tot ce conteaza este sa te vezi sa te probezi si dupa stii daca sa continui sau nu. Daca totul este bine va p[otriviti dupa te asigur ca va fi cea mai strong relatie.Mai ceva ca cineva de la tien din oras si dupa sigur te va lua acolo unde e ste ea csa banuiesc ca nu o sa se mute ea in Romania ca nu prea vad ce sa faca in romania.Australia frate te-ai scos.Bine te-ai scos daca nu e teapa cum am zis sa fie din Ghana.E plin netu de africance cu poze de femei albe si din Australia ba din usa si asa mai departe canada dar nu au web sa iti dea ca nu au bani ca nu stiu ce mostenire au si nu au avut timp sa isi ridice milioanele. Tare nu? Bfata oricum.

| AndyLavy a răspuns:

Pai va puteti uita la seriale filme impreuna le dw sau le puteti viziona pe un site ceva. sau daca va plac jocurile va puteti juca un joc impreuna.
Ati putea sa vorbiti cat mai multe despre orice si sa va cunoasteti cat mai bine, cautati lucruri interesante de citit pe net si cititile impreuna.

| july00 a răspuns:

Mi se pare o prostie o relatie la distanta..sincer!

| monutza90 a răspuns:

Pai o cunosti personal? sau doar pe net?

| SyndicateX a răspuns:

Ea este in Australia si tu in Romania? Sunteti tampiti? ce relatie este asta? Imi vine sa te iau la palmi cand vad ce prostii spui.Tu nici macar nu sti unde e Australia pe harta si tu vorbesti despre relatii la distanta. Multa prostie poate exista in capul vostru.