N`ai ce sa le faci. Sunt invidiosi/invidioase pe tine. u vezi`ti de viata ta, si cauta prieteni care sa te aprecieze pentru ceea ce esti tu, nu prea ceea ce se aude. Daca proprii tai prieteni te catalogheaza astfel aia nu`s prieteni.
Nu`i lua in seama. U ai constiinta impacata ca nu ai facut nimic.
asadar. n-are de ce sa-ti pese de uni indivizi care n`au habar ce inseamna termenu "CURVA".
Lasa-i sa zica.
Tu fii totdeauna ce vrei tu sa fii, si daca faci ceva faci pentru ca asa vrei tu, si n`ai de ce sa dai socoteala la nimeni.
Numai bine!:*
Ce-l mai des barfele le scot cei care nu si-au atins scopul (acei baieti). Foarte multi baieti care sunt refuzati incep sa spune lucruri f. urate despre fete.Sunt asa zisi prieteni care o fac din invidie(in special prietene).Fi mai retrasa o perioada,nu iesi cu ei (va fi f. greu), incearca sa cunosti alte persoane, indiferenta este cea mai buna arma.Nimeni nu te-a sfatuit de rau stai si analizeaza probleme tu singura.Tu cezi ca aceste vb.care le auzi acum vor fi ultimile? sa fim seriosi, se vede ca esti noua in domeniu.Este o melodie veche cantata de Cornel Constantiniu "Lasa lumea sa vb. asta-i rostul ei "Viata merge inainte, nu pune totu la suflet. Aplica proverbul " fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc eu"...curaj de acum incepe viata!
Mai bbebbitza cum sa mori esti nebuna tu sti ca eu te iubesc? pai cum asa sa mori lasa-i sa barfeasca tu ia-ti peritenii apropiati langa tine si uita ce s-a intamplat mergi inainte pup:*
Eu nu cred ca esti o curva. daca ai stat cu 2 baieti odata asta e alta problema, puteai sa te fi culcat cu ei nu conteaza asta cu toate ca la varsta ta nu ar fi normal din cauza altor chestii care nu tin neaparat de morala ci mai mult de sanatate.ideea e ca acei oameni care te catalogheaza asa doar pentru ca ai avut 2 prieteni odata nu stiu ce inseamna acest cuvant.O curva dupa parerea mea este o persoana care face sex cu diferite persoane pentru anumite favoruri, bani, etc.E problema lor ce cred despre tine daca tu stii ca nu esti o astfel de persoana nu ar trebui sa spui niciodata ca vrei sa mori din cauza unor barfe.Si eu am trecut prin asa ceva,adica au fost persoane pe care le-am auzit spunand ca sunt o curva si la momentu respectiv am fost f deranjata insa nu m-am gandit niciodata sa imi iau viata pentru gura lumii cum se zice, si pana la urma nu stie nimeni ce am facut eu si nu are nimeni dreptu sa judece, daca am avut un prieten cu care am avut si relatii sexuale asta nu inseamna ca sunt o curva.nu mai suntem pe vremea bunicilor cand trebuia sa te casatoresti virgina si dupa aia iti dadeai seama ca nu ai nimic in comun cu barbatul pe care l-ai ales, acum avem posibilitatea sa vedem inainte daca ne potrivim din toate punctele de vedere si mi se pare f normal.lasa lumea sa vorbeasca tu vezi-ti de viata ta si fii fericita asa cum crezi tu.
Eu nu as mai vb cu persoanele care ma fac in acest fel. Le-as lasa sa spuna ce vrea. Si eu am trecut prin momentele astea. dar am avut mereu o prietena in jurul mea. ea ma inteles. incearca sa iti gasesti si tu o prietena care stie povestea si care te intelege. Nu uita o sa te inteleaga doar persoanele care au mai trecut prin ce ai trecut tu
Zana ai 14 ani nu ai baga in seama pe cei care au gura mare si vorbesc pe la spate,daca ma vorbeste unu pe la spate il las in treaba lui putin imi pasa ce zice de mine eu imi continui mersul drumului si in plus cine te-a facut curva inseamna ca poate nu te cunoaste indeajuns si e mai rau daca sunt prieteni de ai tai nu trebuie sa faci nimic, asteapta ca intr-o zi vei vedea cum se schimba totul, cauta 2 3 prieteni adevarati decat 5-6 falsi care te barfesc, bafta.
Da am avut si eu sentimentul asta si inca il mai am putin.incepusem sa ma cert cu toti prietenii mei si nu ne mai suportam asa ca am restrans "gasca" la cativa prieteni dar care nu ma barfesc.cel mai simplu nu-i baga in seama...si nupune la suflet tot ce zic ratatii aia...
In aceeasi situatie sunt si eu, am pierdut aproape toti prietenii, dar trebuie sa le arati cum esti tu de fapt si sa fii cu capul sus, sa nu te arati invinsa, cei care scot astfel de vorbe sunt invidiosi... sper ca te-am ajutat :*