1.Da, pe la 14-15 ani dupa ce am vazut primul meu anime hentai yaoi. animeul a fost decent "gravitation" parca, (desi mi-a trebuit 12 episoade sa imi dau seama ca ambi protagonisti sunt baieti "
2. Nu.
Cand esti in adolescenta e destul de probabil sa iti cauti sexualitatea si sa ai fantezii cu persoane de acelasi sex.
Inca ceva multora le e frica sa incerce aceste fantezii,
DACA SARUTI O PERSOANA DE ACELASI SEX NU ESTI HOMOSEXUAL, NU MAI FITI HOMOFOBICI.
Da. Este total normal in ciuda a ceea ce striga homofobii in stanga si-n dreapta.
Da. Cred că dacă aş avea deplina siguranţă că nu ar afla nimeni m-aş culca cu o femeie. Dar condiţia mea e imposibil de îndeplinit.
Eu aproape reusisem, daca mai astepta ea putin..sa-mi pun totul in ordine la fizic. Ea s-a mai culcat cu fete, bine..pe bani, dar a facut-o de cateva ori.
Nu uita ca totusi ar fi fost"prima data " cu o fata ar fi putut sa fie o experienta pe cat de placuta pe atat de socanta, experienta partenerilor conteaza destul de mult.
Nimeni nu te judeca (cel putin din generatia noastra ) singurul lucru nu plati pe cineva pentru asta si nu te lasa platita pentru asta iti vei pierde stima de sine si respectul si asa ceva oricat de "inofensiv" poate parea pentru necunoscatori e ceva foarte grav care poate degenera usor.
PS:Nu te mai gandi la fizic slab gras fit muscle sexul e placut oricum ai arata.
Ea a vrut golaneala aia. Si ei ii era bine, chiar si cand platea, pentru ca nu le iubea. Nu era cu ele decat pentru partidele alea. Eu n-am s-o fac pe bani niciodata, iar daca incearca cineva. ii arunc banii in fata lui si plec, ca stiu unde-i usa. Si la lesbiene conteaza fizicul, cred, mai mult. Oricum, vreau sa fac asta si pentru mine.
Ba pot : (revin la raspunsul ala cu PS-ul)
Daca as fi un baiat pentru o zi iti zic eu ca as fi un fuckboy, golan, ceva da` nimic bun. Dimineata mi-as descoperi trupul cateva ore, sa stiu ce si cum am, sa ma minunez de perfectiunea mea in varianta masculina. Dupa-amiaza as iesi, mi-as face prieteni, as vb urat, pentru ca. dc nu?! Cine mi-ar mai zice "curva" sau ar mai crede asta? Peversiune lv 99+ go on! Gagicareala, glume perverse, pe stil murdar, seara o betie d-aia ca la carte si cam atat. Plus prostii toata ziua, ca idei n-au "pretenasii"? )
, Mi-am amintit de cea mai timida fata care mi-a raspuns la intrebarea asta :"D-d-d-d-daca as-as fi b-b-baiat pentru o zi m-m-m-as juca cu... " nu pare prea interesant dar sa o fi vazut tu cum se balbia si cum a rosit doar pentru asta dupa ce i-am raspuns si eu s-a uitat la mine de parca eream intruchiparea omeneasca a "Sodoma şi Gomora".
Ce sa faci , iubesc fetele timide si nu stiu de ce , app am pus o intrebare recent crezi ca imi poti raspunde din experienta ta?
"Nu stiu de ce", pai : Iti dau senzatia ca poti avea incredere in ele, baza, sunt dragalase, adorabile de-a dreptul, nu se intrec cu tine la bagare de pl, rosesc de cele mai multe ori e qt af
Se mai intampla. Pai daca voi sunteti ca oile alea de unde se duce una pac si celelalte, csf? Ncsf.