anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati avut vreodata fantezii cu persoane de acelasi sex? Sau ati vrut/incercat vreodata sa fiti cu vreuna?

45 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

1. Nu
2. Nu

| FanulMeu a răspuns:

1.Da, pe la 14-15 ani dupa ce am vazut primul meu anime hentai yaoi. animeul a fost decent "gravitation" parca, (desi mi-a trebuit 12 episoade sa imi dau seama ca ambi protagonisti sunt baieti "
2. Nu.
Cand esti in adolescenta e destul de probabil sa iti cauti sexualitatea si sa ai fantezii cu persoane de acelasi sex.
Inca ceva multora le e frica sa incerce aceste fantezii,
DACA SARUTI O PERSOANA DE ACELASI SEX NU ESTI HOMOSEXUAL, NU MAI FITI HOMOFOBICI.

| mihai69 a răspuns:

Normal, de aia sunt bisexual!

| SatanLovesYou a răspuns:

Da. Este total normal in ciuda a ceea ce striga homofobii in stanga si-n dreapta.

| Kiwibibilă a răspuns:

Da. Cred că dacă aş avea deplina siguranţă că nu ar afla nimeni m-aş culca cu o femeie. Dar condiţia mea e imposibil de îndeplinit.

| NadarraXD a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Eu aproape reusisem, daca mai astepta ea putin..sa-mi pun totul in ordine la fizic. Ea s-a mai culcat cu fete, bine..pe bani, dar a facut-o de cateva ori.

| FanulMeu a răspuns (pentru NadarraXD):

Nu uita ca totusi ar fi fost"prima data " cu o fata ar fi putut sa fie o experienta pe cat de placuta pe atat de socanta, experienta partenerilor conteaza destul de mult.
Nimeni nu te judeca (cel putin din generatia noastra ) singurul lucru nu plati pe cineva pentru asta si nu te lasa platita pentru asta iti vei pierde stima de sine si respectul si asa ceva oricat de "inofensiv" poate parea pentru necunoscatori e ceva foarte grav care poate degenera usor.
PS:Nu te mai gandi la fizic slab gras fit muscle sexul e placut oricum ai arata.

| NadarraXD a răspuns (pentru FanulMeu):

Ea a vrut golaneala aia. Si ei ii era bine, chiar si cand platea, pentru ca nu le iubea. Nu era cu ele decat pentru partidele alea. Eu n-am s-o fac pe bani niciodata, iar daca incearca cineva. ii arunc banii in fata lui si plec, ca stiu unde-i usa. Si la lesbiene conteaza fizicul, cred, mai mult. Oricum, vreau sa fac asta si pentru mine.

Genul acesta de oameni sunt rari si dupa parerea mea "tristi" cu o viata grea.
Totusi dupa ce vei face asta sper sa imparti si cu noi "experienta".
PS: Daca ai fi pentru o zi baiat ce ai face?

Are o viata trista, da. si a zis ca eu eram scanteia aia care a aprins-o pe interior.

Nu o cunosc sa stiu ce vrea sa spuna cu asta dar stiu din experienta ca genul acesta de oameni au cate "o scanteie" de cate ori vad pe cineva "fara experienta" sau pe care nu il pot avea.
Daca vrei ceva special iti pot recomanda un mic test, dar daca vrei doar asa sa vezi cum e cred ca te descurci.

Ti-am scris un mesaj intreg, s-a sters, pacat. Dar da, am s-o fac oricum. :3

Nu poti sa il rescrii?laughing sunt curios din fire happy

Ba potrolling on the floor : (revin la raspunsul ala cu PS-ul)
Daca as fi un baiat pentru o zi iti zic eu ca as fi un fuckboy, golan, ceva da` nimic bun. rolling on the floor Dimineata mi-as descoperi trupul cateva ore, sa stiu ce si cum am, sa ma minunez de perfectiunea mea in varianta masculina. Dupa-amiaza as iesi, mi-as face prieteni, as vb urat, pentru ca. dc nu?! Cine mi-ar mai zice "curva" sau ar mai crede asta? Peversiune lv 99+ go on! Gagicareala, glume perverse, pe stil murdar, seara o betie d-aia ca la carte si cam atat. Plus prostii toata ziua, ca idei n-au "pretenasii"? rolling on the floor)

rolling on the floor acelasi raspuns l-am avut si eu cand mi-s-a pus intrebarea si am fost curios daca sunt singurul laughing

rolling on the floor))) mie un prieten mi-a spus ca daca ar fi fata ar fi curva satului si ca s-ar f#te pe santuri, pe drum, pe garduri, pe unde-ar apuca zi si noaptelaughing (are oarecum legatura cu subiectul, dar nu puteam rata sa-mi amintesc)

laughing, Mi-am amintit de cea mai timida fata care mi-a raspuns la intrebarea asta :"D-d-d-d-daca as-as fi b-b-baiat pentru o zi m-m-m-as juca cu... " nu pare prea interesant dar sa o fi vazut tu cum se balbia si cum a rosit doar pentru asta rolling on the floor dupa ce i-am raspuns si eu s-a uitat la mine de parca eream intruchiparea omeneasca a "Sodoma şi Gomora".

rolling on the floor)) (mai multe paranteze, dar limita de majuscule *** off)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NadarraXD):

Ce sa faci laughing, iubesc fetele timide si nu stiu de ce happy, app am pus o intrebare recent crezi ca imi poti raspunde din experienta ta?

| NadarraXD a răspuns (pentru anonim_4396):

"Nu stiu de ce", pai : Iti dau senzatia ca poti avea incredere in ele, baza, sunt dragalase, adorabile de-a dreptul, nu se intrec cu tine la bagare de pl, rosesc de cele mai multe ori e qt af

Nu imi spune ca imi faci concurenta la fetele timide laughing

rolling on the floor))))) Wtfffffffffffff nu

| RAY a răspuns:

Nu,dar bisexualitatea la fete e ceva des intarnit

| NadarraXD a răspuns (pentru RAY):

Stiu, dar baietii. dc nu incearca? Chiar e asa nasol sau le e frica la reputatie?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru NadarraXD):

Poate am incerca,dar barbati nu sunt asa frumosi,adica pe bune rar vezi un barbat hot, voi fetele sunteti mult mai frumoase si mai apropiate emotional, barbati gandesc diferit, noi vrem competiti in care sa demonstram cat de puternici suntem nu legaturi emotionale, sexuale

| NadarraXD a răspuns (pentru nimportequi):

Se mai intampla. Pai daca voi sunteti ca oile alea de unde se duce una pac si celelalte, csf?laughing Ncsf.

| NadarraXD a răspuns (pentru RAY):

Deci daca ii arat raspunsul tau mamei, am argument sa ma declar lesbiana, nu sa raman pe bisexualitate. rolling on the floor))

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru NadarraXD):

I poti spune ca e scris in codul tau genetic asta, bisexualitatea a ajutat femeile in cursul evolutiei, doua mame aveau grija de un copil cand barbati plecau la vanatoare, in fapt femeile mereu cauta legaturi emotionale, sexualitatea difera de la individ la individ

Întrebări similare