| Adi1994Adi a întrebat:

Ati avut vreodata impresia ca partenerul/partenera cu care sunteti este THE ONE? Ati simtit asta?
Nu stiu de ce o simt eu..relatia noastra tine din liceu, avem aproape trei ani si locuim impreuna, recent am inselat o, dar pot sa spun ca o iubesc si mai mult. Am trecut prin multe si ne am certat foarte des, destul de des, insa ceva ne a tinut pe loc. Deci ce parere aveti despre aceasta emotie care iti comunica ca el/ea este the one"?

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Regret sa va trezesc la realitate dar omul NU este proiectat sa fie monogam

jhalelleel maica sfanta aduceti defibrilatorul urgent, in vremea studnetieii locuiti impreuna si relatie de 3 ani>? fereascamne sfanta fecioara de jihadistiiii alahuu akbarrrrr salamaleilkunm

frate sti ceva, urgent desparitiva, sunteti in perioada in care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa va imbtatato in club cu colegii, sa faceti chef in camin, sa mergeti la cursuri sa invatati la examene sa luati note bun sa va faceti parintii mandri ca sunteti student, nu relatii lungi, ai inselat-o este normal esti tanar trebuie sa experimentezi... sfatul meu este sa va despartiti cat mai repede de putinta astfekl va veti trai studnetia la maxim

| Adi1994Adi explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Hmm stiu, dar a fost alegerea noastra si am fost contienti de ce ai scris tu

| RAY a răspuns:

Iubesti e un setiment minunat, unicat isi recomand A Moment to Remember
e ceva normal, numai o insela ca nu e frumos ai grija ca totul se intoarce candva impotriva ta

| Adi1994Adi explică (pentru RAY):

Am inselat o cand nu m am simtit apreciat, dorit, si iubit de ea. M a impins prin comportamentul ei sa fac asta.

| RAY a răspuns (pentru Adi1994Adi):

Si eu am trait asta ca tine

Da, e aiurea

Adi lupta pentru ea daca e sincera si serioasa ca rar fete sincere in ziua de azi

De mintit m a mai mintit...nu cu lucruri grave, dar a facut o. poate ca suntem si imaturi si de aia...

Tu poate ai vise cu ea cam mari

| Lawliet14 a răspuns:

Am simtit, da, o singura data. Acum. Iar inainte am simtit cu una ca ar fi o persoana speciala dar nu ma gandeam ca va fi The One.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, și eu consider că iubita mea este The One, ne-am certat şi noi, am înșelat-o de j.dă mii de ori dar hey, m-a iertat... fără ea viața nu are sens. #Readetot
Eu o doresc din tătă inima.
Sper să vadă asta. worried
Ce părere să am : Durează cam puțin Black Friday dar mna...ne adaptăm la situație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nice.
Eu cred că ne minte.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu am simtit nici macar o data asta.Dar daca tu simti ca ea e ceea ce vrei atunci tine de ea, ce sa zic.

| CristinaSNC a răspuns:

Am simtit o singura data, oricum nu am ramas impreuna si nici nu vom mai avea ceva vreodata.