| mada_6524 a întrebat:

Ati avut vreodata inima ranita, facuta bucati? daca da, cum ati trecut peste?

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Draga mada,nu are rost sa suferi pentru cineva care te-a lasat sa patesti asta! Cum e si vorba aia : "cine te iubeste nu te face sa suferi, deci nu are rost sa suferi pentru cineva care nu te iubeste"! Capul sus, viata merge inainte.
Crede-ma ca in ultimul an am avut 3 relatii din care am avut de suferit,incat aveam depresii, nu mancam, toata ziua ma gandeam numai la pers. respective...dar cat poti sa sfueri? Pune-ti in gand anumite lucruri:
Nu e de mine
Mai bine acum decat sa se fi terminat mai tarziu
Putea fi si mai rau
O sa iubesc si altadata la fel caacum
-----------------------------------------

17 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Greu, dar am trecut!

| lolly a răspuns:

Am avut-o, pai sa spunem ca am plans 2 saptamani apoi mi-a trecut si am realizat ca nu ma merita.mereu exista un baiat mai bun ca precedentultongue

| Азбука a răspuns:

Am lipit-o cu super glue.

| XK a răspuns:

Picatura cand lipeste, nimic, nimic nu dezlipeste laughing

| Kylexy a răspuns:

Si la ora actuala am inima facuta bucati! de o fata care mi-am riscat si viata pentru ea.

| Kylexy a răspuns:

Titi dr love :dupa cum spune mafia in cateva versuri:
"E greu sa dai sfaturi bune celor ce au nevoie,
-Dar mai greu e sa iti mentii viata prorie la o linie"

| porto89 a răspuns:

@ titi dr love vb la modul cel mai serios te rog din suflet sa -mi raspunzi la urmatoarea intrebare.nu e nici un fel de caterinca e cat se poate de serios si insist daca poti si vrei te rog lamureste-ma: cine m-a iubit si am iubit-o intens 2 ani jumate(fara desp, fara tradari etc) m-a facut sa sufar parasindu-ma fara sa aiba motive TEMEINICE! nu i-am aratat ca sufar au trecut 2 luni de la desp dar cand sunt singur si mai ales cand ma mai "otravesc" cu cate ceva are rost sa sufar pentru cineva care m-a iubit am iubit-o dar m-a lasat cu ochii in soare dupa 2 ani jumate? mentionez ca am 22 si ea 18. pup ciuss astept rasp

caramela
| caramela a răspuns:

Am avut si am, dar ingerasii mei si bunul Dumnezeu ma intareste si imi da putere sa merg mai departe, iar daca ai credinta si incredere, vei trece peste tot si toate, pa pa si ne mai auzimwinking

| Laya a răspuns:

Timpul doar trece, nu vindeca nimic. Atunci cand inima-ti e facuta bucati, ramane o rana, care bine-inteles se va cicatriza, dar semnul va ramane in interior.
La un moment dat, cineva te va ajuta sa treci peste, dar amitirea ramane...

| Vooortex a răspuns:

Buna. Eu nu am inima. Deci nu am avut-o ranita. big grin

| mistikk a răspuns:

Eu raman la concluzia ca Ochii care nu se vad se uitawinking

| Sergiulica_3711 a răspuns:

Singurul medicament impotriva asta e timpul.

| wolfy911 a răspuns:

E destul de bine. dupa ce te imbeti bine, uiti de toate.big grinbig grin garantat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poţi să îţi găseşti refugiul într-un alt baiat/bărbat, însă în situaţiile astea, prietenii sunt cei care ştiu cel mai bine răspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand cel mai bun remediu pentru aceasta problema e timpul, dupa parerea mea, iar in al doilea rand trebuie sa iti doresti ca sa depasesti momentul prin practicarea unor activitati care iti vor distrage atentia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeehhhh draga mada, dupa cate am mai citit din intrebarie tale mi-am dat seama ca intreaga ta fiinta este un amestec de liniste,de regrete si uneori de revolta, am simtit o bariera de unde negative care te impiedica sa te bucuri de o viata fericita, acele unde pline de negativism sunt responsabile pentru esecurile si descurajarea ta. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa nu te mai bazezi pe altcineva decit pe propriile-ti puteri,pe aura ta,pe acel camp de energie care te inconjoara, sa fim realisti si sinceri,degeaba vine cineva la tine si iti zice ce sa faci si ce nu ca numai tu iti cunosti capacitatile menatle si sufletesti,nimeni nu este stapanul tau,ete o vorba "ce nu te doboara te face mai puternic", eu cred ca aceste procese fac parte din procesul de maturizare si deprindere de experienta in aceasta societata dura in care traim, cand suferinta e la cote maxime gandeste-te la un singur lucru, acela ca dumnezeu ai incerca pe cei care-i iubeste

| mihaela_8445 a răspuns:

Da mi-a fost franta inima de un baiat dar am trecut peste dupa 3 luni intre timp mi-am gasit un gagiu cel mai popular din tot liceul si ca sa il fac sa ii para rau ca m-a inselat treceam prin fata lui cu noul prieten de mana zicandu-i te iubesc esti sufletul meu etc etc apoi dupa vreo 5 luni dupa rezbunarea mea m-a sunat si mi-a zis ca ne impacam iar eu i-am zis ca n-o sa-l iert niciodata pentru ce a facut si i-am inchis... vreau sa zic ca ma simteam implinita si il uitasem complet