Poi am avut un iubit care l'am iubit enormm.el s-a desp de mne.si se dadea la cea mai buna prietena[nu era destul ca ne'am despartit].cel mai grav ca era in clasa cu mne.cand il vedeam in preajma prietenei mele care se punea in bratzele lui etc plangeam.toti ma luau de prosta. simteam ca nu mai am pentru c sa traiesc.parca se terminase lumea.atunci am ramas cu o singura prt.pentru el m-am certat cu toate. dupa ink un an in care l'am placut.pur si simplu m-am mintit singura ca imi place de alt baiat[desi nu imi placea]. dupa mult timp am reusit sa fiu cu el.si acum iejim impreuna acum LUI[fostului iubit] nu ii vine sa creada cath m-am schimbat.el e cu prietena mea.Dar mie nu imi mai pasa. dupa 1 an cath am suferith mi-a trecuth...L'am pierdut. presupun ca el mai tine la mine pentru ca se apropia d mne.si imi zicea sa il laz pe iubitu meu.si i'am zis"pentru nimic in lume.il iubesc"... sper sa reusesti sa depasesti momentu. Bafta:*
Da. Dupa 1 an si 8 luni . Am fost trista o perioada, dar apoi am realizat ca viata merge mai departe si trebuie traita. Si la o saptamana de la despartire m-am intalnit cu actualul meu iubit, care suntem impreuna de 7 luni. Alaturi de el am putut trece mai usor peste despartire. Bafta.
Nu dar imi imaginez cum te simti .EEE asta este priveste inainte fara sa dai inapoi si traieste-ti viata din plin si cauta calea pretutindeni nu te opri aici. Viata e frumoasa trebuie sa stii sa profiti de fiecare clipa asa ca nu mai fi trista o sa apara si un altul nu-ti fa griji Succes! >
2 ani si eu il iubeam enorm de mult as fi fost in stare sa imi dau si viata pentru el dar de la un timp toti mi-au zis ca ma insheala nu am vrut sa cred logic si m-am certat cu multi prieteni pana intr-o zi cand i-am vazut cu ochii mei el incerca sa ma impace cu tot felul de scuze jalnice si eu i-am spus nu mai are rost eu inca il mai aveam in lista si la status lui vedeam mereu te iubesc dar perietena ta e mai buna t besk madalina si nu-s cum faza e ca noi stateam unul langa altu si cand ieseam afara era si el cu iubitha lui mie mi se rupe inima dar plangeam in tacere toti prietenii erau mai mult dupa mine si el se cam oftica toti ma incurajau pe mine baietii incercau sa ma inveseleasca dar eu chiar ma atasasem de unul dintre ei si dupa vreo 5-6 luni de suferinta si agonie m-am bagat cu baiatul acela acum fostul meu iubit inca ma roaga sa ne despartim deci momentul l-am depasit alaturi de prietenii mei si ce am simtit este greu de exprimat simti cum ti se rupe inima in mii de bucati si ai prefera sa mori
Daa,dupa un an si 2 luni a fost un an minunat impreuna dar era diferenta de 6 ani intre noi, eu avand 16.si surpriseee dupa 2 zile s-a reimpacat cu fosta si acum urmeaza sa se casatoareasca pffiti dai seama cum m-am simtit dar eu am toata viata inainte si sant la varsta cea mai frumoasa deci nu mai conteaza, eu ii multumesc lui Dumnezeu ca l-a luat din viata mea pentru ca nu era pentru mine
Da,dupa 3 ani de relatie.
A fost un cosmar,am murit si-am inviat,atunci...
Nu-mi trebuia nimic,nu-mi placea nimic,nu mai ieseam din casa,nu puteam nici invata, nici manca, nici dormi.Nu vroiam sa vad pe nimeni,stateam si ma uitam pe pereti,nici sa plang nu aveam putere.
M-am apucat de citit biblioteca bunicului meu. Avea carti anticomuniste, istorii vechi, rare(era pe vremea lui Ceausescu) si am fost atat de socata de ce am putut gasi in cartile respective ca mi-am uitat amarul meu...Cu alte cuvinte,un mic soc m-a scos din starea respectiva.
Dar, n-as mai trai-o inca o data pentru nimic in lume, parca imi trecuse un tavalug prin suflet!
Curaj.
beausingurlamasamea întreabă: