| nimicaici a întrebat:

Ati avut vreodata sentimentul de a sari pe persoana iubita, undeva intr-un loc public si sa o sarutati?big grin

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,atunci cand iubesti si doresti o persoana simti mereu nevoia sa fi tandra cu el, sa il saruti, sa il strangi in brate.Am avut si eu momente in care imi venea sa il sufoc cu sarutari,dar totusi eu si prietenul meu incercam sa ne abtinem cand suntem in public si sa nu exageram cu tandreturi si pipaieli, aceste momente le lasam cand suntem singuri in intimitate, e o chestie de bun simt.Bine,ca daca ne mai tinem de mana sau ne mai pupam din cand in cand in opublic nu e nimic, dar nici sa sarim unul pe altul si sa facem spectacol in fata altora.Normal ca simtim nevoia sa sarutam pers. iubita, totul sa nu fie exagerat.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Da... dar si inverslaughing sa sara oameni din locurile publice pe noi

| DracusorImpielitat a răspuns:

Sincer, no, dar sa stii ca o persoana care face acest lucru, isi iubeste asa de mult partenerul, incat il saruta, fara sa mai tina cont de cei din jurul lui. cred ca asta e dragostea fara inhibiti, daca ii vn sa faci asa, nu te sfii, dar fa-o decent daca esti cu parintii sau cu alti copii mai mici ( de 6, 7, sau 8, 9 ani), in schimb cu grupul de prieteni, nu trebuie sa iti faci prea multe grii. FUNDA?

| xEmiii a răspuns:

Sincer da. laughing

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Da cand aveam 15 anilaughing)

| alexcrazydog a răspuns:

A saruta o persoana iubita intr-un spatiu public nu este un gest imoral, ci este o dovada a legaturii profunde dintre parteneri!