Si eu vorbeam de un barbat casatorit)) raspunsul este acelasi.este superb,fii atenta,nici la cea mai buna prietena nu spune multe si atat, pastreaza totul in taina si primeste placere, succese
K...ai dreptate,barbatii casatoriti parca arata mai bine
prietenele mele au( sau) au avut amant, doar ca eu lor nu le spun ca sunt curata de barbati casatoriti :p prefer sa fiu discreta
dar de ce ai ales un barbat casatorit si nu unul liber? nu vad ce mi-ar putea oferii unul insurat, plus ca el se grabeste acasa...si eu raman solo, el noaptea nu:o are pe nevasta lui (desi el nu doarme cu ea in pat) :p
plus ca imi pune conditii, ceea ce cred ca eu ar trebui sa le pun :p
Niciodata nu te lasa sa-ti puna conditii un barbat,mai ales unul casatorit,pentru mine valoare acelei relatii era sexul si atentia manifestata in bunuri,sa ramina pe noapte,sa stau sa ii fac mincare sau sa in aranjez hainele,da ce imi trebuie? eu avea profitul meu,el il avea pe al lui,dupa statistica fiecare al doilea barbat inseala,important nimenis a nu afle,si nu te gandi cind esti cu el - ca la un potential barbat care iti apartine,adica gandeste ca este ceva ce azi este,mine va lipsi. nu fa greseala sa ii pui conditii sa lase familia pentru tine,daca va lasa sotia pentru tine de ce crezi ca nu te va lasa pe tine odata pentru alta femeie. este simplu placere, cadouri, totul in secret...bafta
Nu stiu daca v-a mai fii o sansa sa fiu cu el pentru ca a vazut ca sunt o fata care se ataseza de un barbat,si asta cred ca nu ii place
desi nu inteleg de ce? mai bine ar sta cu cineva care sa nu tina deloc la el,doar sa profite?
si nici nu stiu daca un barbat casatorit ar vrea o amanta,cred ca astia prefera sa mearga cand la una cand la alta si pentru asta nu sunt sigura daca merita sa imi bat capul cu unul dintre ei :p
pe sotia lui nu as fii geloasa,dar,nu as accepta sa ma insele cu altele
plus ca citeam pe net unele parerei cum ca daca o fata umbla cu un barbat insurat,e blestemata, si v-a avea probleme in viitor)
acum incer ca dau de el ''intamplator'' sperand sa il fac sa ma mai placa...
desi, cred ca m-a uitat ...asta e mersi pentru sfaturi
ar fi bun un barbat care sa aiba grija de mine, cu criza asta...
Am avut 5 de odata :* a fost cam solicitant, ca dupa ce au aflat unu de altul vroiau numai in grup