Da,de un an si 6 luni, si nu regret nimic! L-am iubit si il iubesc enorm chiar daca nu mai suntem im preuna!
Am avut doua relatii la distanta, prima a durat 2 ani iar a doua 5 ani, la momentul respectiv nu am regretat nimic dar acum cand ma gandesc ca 7 ani din viata sau dus pe apa sambetei imi vine sa ma tund la 0, nu merita sa ai astfel de relatii, oricat ar dura nu sunt de viitor
Relatiile la distanta sunt deosebite prin simplul fapt ca persoanele in cauza nu se vad foarte des. Dar stii ce? merita din plin! Nu as incepe o relatie la distanta din nou, cu altcineva.pentru ca stiu ce implica. Dar crede-ma, nu regret nicio secunda din ce a fost cu el. E ceva atat de special cand va vedeti, incat timpul sta in loc pentru voi si iubirea voastra. Fa ce simti! Distanta exista doar pe harta, inima n-o simte
Ce fruuumosss
N-as da relatia cu el pe nicio relatie pe care am avut-o pana acum. A fost atat de intensa incat distanta parca ne-a apropiat de cele mai multe ori. Daca tii la cineva cu adevarat, sa nu-ti fie teama de niste km. Intre noi au fost 600 si n-au contat. multa bafta!
Salut.
Da, am avut!
Nu a durat mult, doar un an si 3-4 luni.
Nu regret nimic, intodeauna e loc de mai bine!
Sa zic..am avut.La inceput locuiam in acelasi oras si ne vedeam aproape in fiecare zi iar dupa ce s-a mutat in alt oras, ne vedeam la o saptamana.Pentru mine a fost greu fiind obisnuita sa ne vedem des.Sti cum e vorba aia,, intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericitii''. Dar depinde de fiecare in parte si de iubirea pe care o porti.
As numi-o comunicare la distanta! o relatie implica apropierea fizica a celor 2, timp petrecut impreuna etc!
o astfel de relatie mi se pare pierdere de timp daca nu se poate materializa!
Da,a durat cam 2 luni si pot spune ca mi-am pierdut timpul degeaba, s-a dovedit a fi un mare mincinos.Nu te sfatuiesc!
Da,din pacate sunt in cauza
Imi pare rau pentru tine!
Si eu am avut o relatie la distanta si a durat aproape un an iar apoi am aflat cat de mult a mintit (: ..Bine acum fiecare om este diferit.
Da. Si acum sunt in aceasta relatie. Avem un an si 9 luni..si ne iubim. avem incredere unul in altul. de fiecare data cand gasim ocazia.o portita cat demine ori vine el ori merg eu la el..si e distanta mare intre noi..eu din Lupeni jud Hd el din Alba