| UnchiulRamiz a întrebat:

Ati dori o femeie fara copii sau una cu copii/copil ca iubita/sotie? As dori sa raspunda tipii singuri.

47 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fara copii si allte responsabilittai eu practic relatii fara compromisuri

| Drimmero a răspuns:

De preferat fara, prea mare bagajul emotional daca are si copil/copii, vreau si eu copii dar nu acum, ideal ar fi sa fie ai mei.

| UnchiulRamiz explică (pentru Drimmero):

Ajungi la sapa de lemn cu una cu 2-3 copii tongue E grea schimbarea, sa ai copii dintr-o data cand nu sti cum e sa ai laughing Eu nu stiu cum fac fata pocaitii? E unul ce are 7 sau 8 copii aici, mie mi se pare greu sa ii oferi conditii ok si la unul

| Drimmero a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu e vorba neaparat ca ajungi la sapa de lemn, e vorba ca sunt bagaje emotionale prea mari sa iei pe una cu copil, bagaje emotionale pe care eu cel putin in anii de tinerete nu vreau sa mi le asum, sa mi le insusesc, sa stii ca nu e copilul tau asta va genera frustrari in randul multor barbati, nu o sa-l privesti mereu ca pe copilul tau oricat ar zice unii ca nu au o problema cu asta, se mint. Exista o legatura emotionala si intre tati-copil, nu doar intre mame-copil, e o situatie dificila, eu d-aia prefer plozii mei, stiu ca o sa-mi sara lumea in cap dar mi se rupe, stiu ce vreau si parerea societatii e egala cu 0, nu-mi fac viata dupa cum vor ei.

Cat despre pocaiti, aia sunt nebuni, majoritatea sunt saraci si fac echipe de fotbal pentru prosperitatea gospodariei prin puterea religiei, dar cu siguranta copiii aia nu traiesc prea bine acolo.

Pana ajung la scoala e bine, nasol e cand ai 2-3 la liceu si tu locuiesti la sat. Abonamente la autobuz, bani de buzunar... Eu zic ca copii aia traiesc la limita decentei. Mai ales ca ea nu stiu sa lucreze, el lucreaza acasa, are o plantatie de capsuni. Sa zicem ca se fac ceva bani, dar cat pot sa ajunga? Iarna nu poate produce nimic. Eu zic ca in momentul actual e greu si unui copil sa ii asiguri un trai decent. Daca unii copii au diferite chestii si el e sarac? O sa se simta ca un gunoi in comparatie cu altii. O sa vrea si el ce vede, cum te simti tu ca parinte?

Da, e nasol ca un copil sa vrea ceva, vede la altii si el sa nu aiba ori din cauza ca are parinti chitre sau din cauza ca ei ar vrea sa-i ofere dar nu au posibilitatea financiara, cand e mic copilul nu stie ce e aia sa nu ai bani, el vrea tot ce vede si ii place, cand mai creste se schimba foaia, va intelege astea, dar ca parinte va genera frustrari sa vezi ca nu poti oferi, majoritatea oamenilor saraci fac multi copii pentru ca asta cred ei ca le va aduce linistea insa nu se gandesc pe termen lung la consecinte si nici la faptul ca nu vor putea oferi tuturor o viata buna.

Femeia aluia zicea ca nu se opreste pana la 11 sau 12, ca si ea provine dintr-o familie de genul laughing Cu hainele mai e cum e, dar ce le dai de mancare? Nu ii poti hrani cu cartofi, urzici sau mai stiu eu ce... am un vecin plecat in Germania, are spre 50 ani si are copil mic. Vrea sa vina in tara si maine c e satul de strainatate, spune ca e viata la fel de grea ca aici. Are 5 sau 6 copii. 3 cred ca sunt majori, plus unul de vreun an si unul de 3 sau 4. Eu zic ca cu mana lui s-o condamnat, nu l-o obligat nimeni sa tot faca la copii. Nevasta-sa e tiganca, el nu. Cand o ramas gravida cu penultimul, dadea vina pe nevasta laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Daca o placi, nu mai cont ca are copii sau nu, m ai ales ca vrei copii, daca ii are, e mai bine ca scapi de perioada aia critica cand is f mici si te zapacesc la cap.

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

Nu prea merge asa, cel putin nu la mine, poate la altii da.

De ce sa nu mearga asa? Daca placi femeia aia, nu prea mai conteaza, daca conteaza, nu o placi ca lumea.

Nu e chiar asa. Am mai zis ca o femeie cu copil are bagaj emotional mare, iar pe langa asta o relatie cu una de genul nu ar fi una confortabila, copilul ar fi o piedica destul de mare in relatie. Eu oricum nu ma arunc ca boul cu capul inainte in vreo relatie fara sa stiu care e treaba, mai intai 'studiez piata' si stiu ce caut la o partenera, iar un copil venit cu ea la pachet nu intra in planurile mele.

De ce sa fie copilul o piedica?! Pai am zis, daca conteaza daca are copil sau nu, nu o placi cu adevarat.
Gramada de fam au copii sau au infiat copii, sau s-au cuplat cu parteneri cu copii si o duc f bine, deci depinde de om, daca aia s-au placut cu adevarat.

De ce trebuie sa dau explicatii suplimentare pentru alegerea mea? Copilul ar fi o piedica mai ales daca e mic, timpul ce trebuie petrecut cu el e prioritar, ingrijirea lui e cea mai important, iar un alt aspect e faptul ca acel copil fiind ceva mai mare si nu te place poate influenta relatia ta cu ma-sa, conteaza mult sa te placa si fii-su, un aspect important, daca ma-sa te place nu inseamna ca automat copilul te va accepta si asta poate influenta santatea relatiei, copilul va simti ca nu esti tatal lui si pot fi rupturi acolo, dar pot fi si situatii in care totul este intr-o armonie, depinde categoric de persoane. Eu oricum am zis ca prima optiune este sa am propriul/proprii copil/copii, e mai misto asa.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru Mosotti):

Lasa omul in pace, daca el isi doreste o femeie fara copii e treaba lui, nu trebuie sa-i bagi tu pe gat povestile fanteziste cu crushul care se aseamana cu Romeo si Julieta, realitatea nu e asa, o femeie cu copil nu are cum sa te iubeasca autentic, din pricina bagajului emotional.

Pai am vrut sa dai explicatii ca sa vad logica gandirii tale, nu condamn, dar eram interesat de motive, cum gandeste un om ca tine.
Ai dreptate! Dar de asta se plang 80 % din barbati, ca, cand apare copilu femeia il neglijeaza, deci nu conteaza ca vine cu copil sau il face cu ala, e jale.

Iar ai dreptate, poate copilul nu te accepta, insa nu ar conta, ca daca eu plac pe ma-sa si ma-sa pe mine, nu conteaza ca ala accepta sau nu. Stiu n cazuri, a zis "eu am dreptul sa-mi refac viata, nu te baga in viata mea, baga-te in relatiile tale sau ce o fi".

O fi mai misto daca ai copil al tau, dar rezultatul e tot ala ca deranj cand e mic, adevarat ca nu mai e aia cu acceptatul.

Deci in mare parte ai dreptate.
Dar totusi eu zic ca unde e atractie si intelegere buna, trece peste orice, nimic nu sta in calea relatiei aleia.
Dar e doar o parere.

| Mosotti a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Am dorit sa aflu cum si de ce gandeste asa, mereu mi-a placut sa inteleg cum gandesc oamenii si de ce, nu ca, condamn ce vrea.

Nu e nici o Romeo si Julieta, multi se plac cu adevarat, numa in Germania stiu n cazuri, ca am stat acolo 2 ani si ceva.
Acolo nu au treaba ca are copil sau nu.

Dar uite ca nu am intrebat, la ce bagaj emotional va referiti?
Sigur ca sunt unele dereglate psihologic, dar altele nu stiu, de exemplu e una, nu s-a inteles cu al ei ca era nesimtit, s-a despartit si aia e, isi reface viata.
Cine zice ca nu poate iubi iar?

Si mai e o chestie, daca apare tatal copilului prin peisaj sa-si ceara drepturi, sa vrea sa stea cu el, sa o faca p-aia sa se intoarca la el, daca se mai opune si relatiei, iar ea cumva se intoarce la ala de dragul copilului ramai cu buza umflata, lucrurile pot fi complicate, la bagajele astea emotionale ma refer eu, cel mai bine cat timp esti tanar iei una fara copil, te distrezi cu ea, eventual faceti voi copil daca sunteti de acord si aia e. Cam astea ar fi aspectele pentru care poti fi contra unei relatii cu o femeie care are deja plod, cel putin asta gandesc acum, nu se stie niciodata ce imi rezerva viata, eu sunt genul mai comod, bataie de cap nu-mi trebuie.

| UnchiulRamiz explică (pentru Mosotti):

Daca o suferit traume nu mai e capabila sa iubeasca zic eu. Destule au trait un calvar in casnicii... sa iti zic ce mi-o zis una cu care m-am vazut eu ce avea copil, o zis ca copilul e pe primul plan pentru ea. De asta e mai bine sa gasesti fara copii, ori sa faca cu tine. Nu o sa iti mai acorde atentia si afectiunea dinainte de a veni copilul pe lume. Mai bine e sa nu ai copil zic eu

Ai dreptate, insa cine a zis ca trebuie sa stau cu ea mereu?! Stau cat tine, cat nu, aia e, raman cu ce a fost frumos pana atunci.
Eu nu traiesc viitorul ci prezentul.

Dar da, si viziunea ta e corecta in functie de om, ca nu trebuie sa gandeasca toti ca mine, eu doar am zis cum vad eu treaba.
Am inteles cum gandesti.
Tu vrei probabil stabilitate, siguranta, traiesti putin si viitorul.
Esti mai sensibil putin.

Eu sunt din ala care pentru ce vreau, rup muntii, nu ma int de nimeni si nimic, si nu inseamna ca trebuie sa tina la infinit acel lucru.
Si oricum i-as zice "ma placi? Ma vrei? Atunci o sa fi cu mine orice ar accepta sau nu copilul, oricat te-ar ruga ala sa te intorci la el, pentru ca daca a fost magar si te intorci la el, inseamna ca esti scurta de minte, iar eu nu stau cu astia, deci alege!"

Iar ea ar zice "logic ca nu ma intorc la un nesimtit, doar nu-s tampita, pentru ca va repeta din nou magaria, iar daca copilu vrea sa stea cu el, sa stea, il vad cand il vad si cu asta basta, asa cum si el il vedea cand era la mine, eu te plac si vreau sa fim impreuna orice ar fi".
Daca nu zice asa, alta la rand, nu e nici o problema.

Deci pentru mine nu e problema, ca daca ma place aia si arata bine, m-ar place si alte 50.
Si vine alta, cu copil sau fara, vrea asa, bine, nu vrea, pa.
Daca aia fara copil ma vrea, f bine, daca aia cu, ma vrea, iar bine.
Oricum eu nu am ce pierde.
Dar stau cu oricare raspunde ca mai sus.
Si din 200 de femei, e imposibil sa nu dai de 2-3-4 care raspund ca mai sus chiar daca are copil.

Cand esti placut, sansele sa dai de ce trebuie sunt f mari, ca ai de unde alege.

Si daca nu si nu, viata merge inainte si fara partanera, asta e.

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Corect, daca a avut traume femeia aia poate sa nu mai poata iubi, poate sa nu mai iubeasca si daca are si daca n-are copil.
Eu nu as vrea copii, ca si daca e al meu si daca nu e, e tot una, rezultatul e acelasi, femeia sta doar in dosul copilului si tu esti tinut de prost, de asta se plang f multi barbati!

Eu am nev de una care sa ma placa mult, sa o plac, sa fim totul unul pentru altul si atat, nu am nevoie de altcineva intre noi.

Nu e vorba ca sunt sensibil sau ceva dar personal consider ca o relatie cu o femeie cu copil e incomoda, mai ales ca nu vreau acum copil, mai am de pus niste lucruri la punct si apoi pot sa fac. Da, poate sa te atraga, dar e suficient atat si sa nu se ajunga la o relatie, cel putin pentru mine faptul ca o plac nu e decsiv ca sa ma bag intr-o relatie, mai studiez si caracterul pe termen mediu, nu ma arunc din instinct, aleg cu capul ala de sus nu de jos. Sunt comod si bagajele complicate emotionale m-ar da inapoi, deci tot nu ramane.

Asta da, e corect ca nu trebuie sa o iei asa doar pe sexeala si prosteala, bine gandesti, si mai ales daca nu vrei acum copii.
Dar na, depinde, ca daca ti-ar place f mult, nu stim daca te-ai mai putea controla, zici acum ca n-ai fost in situatia aia, cum nici eu n-am fost.

Normal, astea se numesc preferinte, cu totii avem standardele noastre, preferintele noastre. Daca imi place foarte mult cum arata, incerc ceva fara implicatii emotionale si aia e, mai ales daca nu suntem compatibili pentru o relatie, asa impaci si capra si varza.

Eu asa gandesc ca si tine, fara implicatii emotionale, dar uneori nu poti controla daca sa apara implicatiile emotionale sau nu! Acolo e pericolul.

Nu poti controla dar daca simti ca nu e ce trebuie te poti indeparta, asta cu siguranta pot controla. Eu unul ma atasez foarte greu si daca o fac si observ ca nu e ce trebuie ma pot detasa fara probleme, nu sunt dependent de sentimentul de indragosteala, cu ocazia asta nu pot sa inteleg de ce unii sunt atat de disperati de a avea o relatie cand exista pe lume atatea lucruri misto de facut, viata nu se rezuma la relatii.

Sexul nu e de lepădat. Dacă e mișto e bine și atât. Ca doar shaorma boy fuge de femei. Foti sau nu trece vremea p0lii laughing

Cadeti de comun acord si va sexati fara obligatii, bine, daca nu, iarasi bine.

De ala sălbatic happy dacă e la vreo 40 ani poate are și o fata majoră big grin de la mama treci și la fiica laughing dacă se poate nu e ceva rău tongue

Si uite cum pici din lac in put...cum viata devine imprevizibila.

Aaaa, pai daca te atasezi greu e clar man, esti privilegiat, atunci logic ca nu te fac pe tine emotiile. Tine deja de personalitate.
Bravo, ai protectie contra a multe suferinte.
Si corect, viata nu se rezuma la relatii, nu stiu de ce vin unii disperati ca se suicideaza, ca o iau razna ca n-au partener sau partenere, e culmea.

Tinerii fac asa, batranii regreta pentru ca stiu ca relatiile astea nu isi cine stie ce, ca nu degeaba e vorba aia "casatoria e un butoi cu rahat doar cu un strat de miere deasupra".

| UnchiulRamiz explică (pentru Mosotti):

Sa ma respecte, sa gătească bine, și amor bun happy Eu iau de nevasta o asa fata sau femeie.

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Pai da, din alea sa lua de nevasta.

| Mosotti a răspuns:

As dori oricum, conteaza sa ma plac cu ea si sa ne intelegem bine, nu conteaza ca are copil sau nu are.

| Hammurabi a răspuns:

În viața mea, până acum, niciodată nu mi-am căutat iubitele. Doar s-au întâmplat.
Așa că... habar n-am.
Poți știi de cine te vei îndrăgosti?

| ForeverAlone97 a răspuns:

Fara copii

| UnchiulRamiz explică:

Din pacate multe au 2-3 copii de la 20-21 ani chiar. Nici eu nu ma vad sa cresc copilul altuia, ce motivatie as avea? La astea ce au multi plozi pana in 23-28 ani cred ca le-o cam placut sexul.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Da-le-n spanacii ma-si, femei perverse care iubesc viata usoara tipic american, astea nu realizeaza ca daca ala cu care au facut copii pleaca si-au distrus viata instant, doar infertilii cu chelie la 50 de ani care vor sa fie strangulati de testicule se uita la ele.

| UnchiulRamiz explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Sunt ce vor doar sa le maseze si linga laughing Ele mai vor serizozitate, iubire... pe langa ca sunt cum sunt au si pretentii tongue sa aiba tipii facultati, masini, nu neica nimeni. Eu nu stiu cum pot gandi asa superficial? Ala stabil financiar, nu vad un motiv ca unul liber si bogatas sa vrea una de genul. Poate alege ce vrea, daca tot e sa ia una pe interes material, pai isi ia una fara copil. Chiar e una cu copil de 6-7 ani ce tot cauta sot, sa fie crestin si cate si mai cate rolling on the floor

Asa e femeia din natura ei si asa ii functioneaza creierul, femeia independenta si cu limbrici la cap se mizeaza pe conceptia ca daca e femeie totul i se cuvine, cand in realitate nu e asa. Si cand o refuza un barbat din asta haladit cand ea e o nespalata cu 5 copii si fara diploma de 10 clase se pune in cur si plange si incepe sa imprastie cu rahat peste tot, ca toti barbatii sunt la fel si sunt misogini, femeile adora sa arunce cuvantul asta "misogin" fara a-i stii semnificatia de fapt. O societate distrusa a standardelor duble unde toti suntem prada, fie ai c0a1ele mai mari, fie mori singur.

| UnchiulRamiz explică (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Poate portofelul ai vrut sa zici tongue Esti nimeni in drum pentru multe daca ai pl de 20 cm si traiesti de pe o zi pe alta. Daca ai cascaval poti sa fi plin de boli sau impotent ca tot te vor

Femeia asta cauta, stabilitate financiara, pl mare, modele, muschi, pai sa fii tu un aurolac obez cu 3 lei in buzunar ca daca vine un smecher din asta cu BMW si minim 2 mii de euro in portofel care sa-i faca curu mare, imediat a uitat de tine, dragoste pe veci si repere penibile pe Instagram, dragoste pe ma-sa rolling on the floor 90% dintre femei umbla dupa barbati cu bani, daca le pui sa aleaga dintre dragoste si bani, aleg banii aproape toate, daca ai bani ai putere, banul e ochiul dracului, trebuie sa te faci prieten cu dracu pana treci puntea.

| Danny28 a răspuns:

N-am nevoie de progenituri.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Am muncă mea. Nu vrea niciodată nicio femeie și nicio fata in viața mea sa stea departe de mine toate toată viața lor.

| UnchiulRamiz explică (pentru AloeVeraReceSiFornetiCuGem):

Ce daca vine una si se dezbraca in fata ta o refuzi sau fugi? rolling on the floor

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

A vrut sa se culce cu mine 2 până acum -_- nici muci nu mi-am dat pe ele -_- Dumnezeu mieste martor nici în seama nu Leam băgat

Un m-a pupat cu forța a veni direct din spate nu am știu cine este măcar în spatele meu și după ce m-a pupat cu gura aia spurcată a ei am scuipat-o și i-am spus dacă mai face dinstea cu mine o dau de pământ i-am spus ca nu sunt clienți ei și de mine sa stea departe că-mi face scârbă era clar ce era fata.

Iar cealaltă era o femeie cu copii acasă tot pună mana peste mine și îmi spune o grămadă chesti bolnave si murdare mi-am dat demisia și am ieșit de acolo nu mai suportam cu*varsela care o face am plecat direct și nici nu mai mai dus acolo vreodată îmi arata mie poze cu copii ei și ca este singura și ca este viata grea ma mintea era o cu*va era clar ce era femeia.

Și dacă vad o femeie goală nu am treaba nici în seama nu bag așa cu*ve.

| UnchiulRamiz explică (pentru AloeVeraReceSiFornetiCuGem):

Fugi de gogosica ca dracu de tamaie rolling on the floor Ce are bre de e asa scarboasa femeia? tongue

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Deja îmi faci scârbă și nervi ti-am spus ce am pățit este de ajuns.

Cine vrea o cu*va în viața lui și cine vrea un Cu*var în viața lui sa fie Sănătos eu nu accept așa oamenii in viața mea sa stea departe de mine toată viața lor așa oamenii ce se aseamănă se adună.