Si mai e o chestie, daca apare tatal copilului prin peisaj sa-si ceara drepturi, sa vrea sa stea cu el, sa o faca p-aia sa se intoarca la el, daca se mai opune si relatiei, iar ea cumva se intoarce la ala de dragul copilului ramai cu buza umflata, lucrurile pot fi complicate, la bagajele astea emotionale ma refer eu, cel mai bine cat timp esti tanar iei una fara copil, te distrezi cu ea, eventual faceti voi copil daca sunteti de acord si aia e. Cam astea ar fi aspectele pentru care poti fi contra unei relatii cu o femeie care are deja plod, cel putin asta gandesc acum, nu se stie niciodata ce imi rezerva viata, eu sunt genul mai comod, bataie de cap nu-mi trebuie.
Daca o suferit traume nu mai e capabila sa iubeasca zic eu. Destule au trait un calvar in casnicii... sa iti zic ce mi-o zis una cu care m-am vazut eu ce avea copil, o zis ca copilul e pe primul plan pentru ea. De asta e mai bine sa gasesti fara copii, ori sa faca cu tine. Nu o sa iti mai acorde atentia si afectiunea dinainte de a veni copilul pe lume. Mai bine e sa nu ai copil zic eu
Ai dreptate, insa cine a zis ca trebuie sa stau cu ea mereu?! Stau cat tine, cat nu, aia e, raman cu ce a fost frumos pana atunci.
Eu nu traiesc viitorul ci prezentul.
Dar da, si viziunea ta e corecta in functie de om, ca nu trebuie sa gandeasca toti ca mine, eu doar am zis cum vad eu treaba.
Am inteles cum gandesti.
Tu vrei probabil stabilitate, siguranta, traiesti putin si viitorul.
Esti mai sensibil putin.
Eu sunt din ala care pentru ce vreau, rup muntii, nu ma int de nimeni si nimic, si nu inseamna ca trebuie sa tina la infinit acel lucru.
Si oricum i-as zice "ma placi? Ma vrei? Atunci o sa fi cu mine orice ar accepta sau nu copilul, oricat te-ar ruga ala sa te intorci la el, pentru ca daca a fost magar si te intorci la el, inseamna ca esti scurta de minte, iar eu nu stau cu astia, deci alege!"
Iar ea ar zice "logic ca nu ma intorc la un nesimtit, doar nu-s tampita, pentru ca va repeta din nou magaria, iar daca copilu vrea sa stea cu el, sa stea, il vad cand il vad si cu asta basta, asa cum si el il vedea cand era la mine, eu te plac si vreau sa fim impreuna orice ar fi".
Daca nu zice asa, alta la rand, nu e nici o problema.
Deci pentru mine nu e problema, ca daca ma place aia si arata bine, m-ar place si alte 50.
Si vine alta, cu copil sau fara, vrea asa, bine, nu vrea, pa.
Daca aia fara copil ma vrea, f bine, daca aia cu, ma vrea, iar bine.
Oricum eu nu am ce pierde.
Dar stau cu oricare raspunde ca mai sus.
Si din 200 de femei, e imposibil sa nu dai de 2-3-4 care raspund ca mai sus chiar daca are copil.
Cand esti placut, sansele sa dai de ce trebuie sunt f mari, ca ai de unde alege.
Si daca nu si nu, viata merge inainte si fara partanera, asta e.
Corect, daca a avut traume femeia aia poate sa nu mai poata iubi, poate sa nu mai iubeasca si daca are si daca n-are copil.
Eu nu as vrea copii, ca si daca e al meu si daca nu e, e tot una, rezultatul e acelasi, femeia sta doar in dosul copilului si tu esti tinut de prost, de asta se plang f multi barbati!
Eu am nev de una care sa ma placa mult, sa o plac, sa fim totul unul pentru altul si atat, nu am nevoie de altcineva intre noi.
Nu e vorba ca sunt sensibil sau ceva dar personal consider ca o relatie cu o femeie cu copil e incomoda, mai ales ca nu vreau acum copil, mai am de pus niste lucruri la punct si apoi pot sa fac. Da, poate sa te atraga, dar e suficient atat si sa nu se ajunga la o relatie, cel putin pentru mine faptul ca o plac nu e decsiv ca sa ma bag intr-o relatie, mai studiez si caracterul pe termen mediu, nu ma arunc din instinct, aleg cu capul ala de sus nu de jos. Sunt comod si bagajele complicate emotionale m-ar da inapoi, deci tot nu ramane.
Nu poti controla dar daca simti ca nu e ce trebuie te poti indeparta, asta cu siguranta pot controla. Eu unul ma atasez foarte greu si daca o fac si observ ca nu e ce trebuie ma pot detasa fara probleme, nu sunt dependent de sentimentul de indragosteala, cu ocazia asta nu pot sa inteleg de ce unii sunt atat de disperati de a avea o relatie cand exista pe lume atatea lucruri misto de facut, viata nu se rezuma la relatii.
Sexul nu e de lepădat. Dacă e mișto e bine și atât. Ca doar shaorma boy fuge de femei. Foti sau nu trece vremea p0lii
Cadeti de comun acord si va sexati fara obligatii, bine, daca nu, iarasi bine.
De ala sălbatic dacă e la vreo 40 ani poate are și o fata majoră de la mama treci și la fiica dacă se poate nu e ceva rău
Si uite cum pici din lac in put...cum viata devine imprevizibila.
Aaaa, pai daca te atasezi greu e clar man, esti privilegiat, atunci logic ca nu te fac pe tine emotiile. Tine deja de personalitate.
Bravo, ai protectie contra a multe suferinte.
Si corect, viata nu se rezuma la relatii, nu stiu de ce vin unii disperati ca se suicideaza, ca o iau razna ca n-au partener sau partenere, e culmea.
Tinerii fac asa, batranii regreta pentru ca stiu ca relatiile astea nu isi cine stie ce, ca nu degeaba e vorba aia "casatoria e un butoi cu rahat doar cu un strat de miere deasupra".
Sa ma respecte, sa gătească bine, și amor bun Eu iau de nevasta o asa fata sau femeie.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: